Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Jolywood onthult nieuw dubbelzijdig zonnepaneel van 615 wattpiek
© Jolywood

Jolywood onthult nieuw dubbelzijdig zonnepaneel van 615 wattpiek

Jolywood heeft op de Chinese zonne-energievakbeurs SNEC een nieuw dubbelzijdig zonnepaneel gepresenteerd. De bifaciale pv-module is onderdeel van de zonnepanelenserie Niwa en heeft een vermogen van 615 wattpiek.

In totaal voegt het bedrijf 3 nieuwe zonnepanelen toe aan de zonnepanelenserie: de Niwa Super, de Niwa Pro en de Niwa Black.

NTOPCon
Alle drie de producten maken gebruik van de nieuwste generatie NTOPCon-zonneceltechnologie van Jolywood en kennen een module-efficiëntie van 22,1 procent.

Jolywood introduceerde het merk Niwa vorig jaar op de SNEC en toonde afgelopen week de tweede generatie van de producten. Zhifeng Liu, plaatsvervangend algemeen directeur bij Jolywood, stelt dat de nieuwe generatie ‘aanzienlijke verbeteringen’ heeft aangebracht, zowel qua zonnecelefficiëntie als moduletechnologie. ‘Onze Niwa-producten van de tweede generatie hebben de kernvoordelen van “3 hoge en 3 lage punten”, namelijk hoge efficiëntie, hoge bifacialiteit, hoge betrouwbaarheid, lage degradatie en geen light induced degradation (lid) en lage temperatuurcoëfficiënt.’

Nu in Solar Magazine

September 2020

Harm Valk, voorzitter van de projectgroep NTA 8800: ‘Fantastisch als je zonder zonnepanelen aan BENG-eisen kunt voldoen’ Kans hagelschade zonnepanelen grootst op platte daken en kleinst bij zuidoost-oriëntatie: ‘We leggen...
Vacatures
Svea Solar B.V. zoekt:

Technical Product Manager

Fulltime (40 uur) - Binnen Parallelweg 10, Helmond
Eigenenergie.net zoekt:

Projectleider

Fulltime (40 uur) - 5667KX
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!