Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
HW Wonen plaatst zonnepanelen op 500e huurwoning
© HW Wonen

HW Wonen plaatst zonnepanelen op 500e huurwoning

HW Wonen heeft de 500e huurwoning van zonnepanelen voorzien. De Hoeksche Waard is de thuisbasis van HW Wonen. Hier biedt de woningcorporatie 10.000 (huur)woningen aan.

Vorig jaar werd bekend dat Saman Groep ruim 400 van de huurwoningen van woningcorporatie HW Wonen nog in 2019 van zonnepanelen zou voorzien. Inmiddels is het aantal huurwoningen met een zonne-energiesysteem dus al opgelopen tot 500 stuks.

250 woningen per jaar
‘Onze organisatie heeft oog voor het milieu’, aldus directeur-bestuurder Dennis Lausberg. ‘Bij alle keuzen die wij maken, houden wij daar rekening mee. Voor onze bestaande woningen betekent dit onder andere dat de focus ligt op het toepassen van energiebesparende maatregelen. Een van die maatregelen is het plaatsen van zonnepanelen. De financiële investering in de zonnepanelen is voor ons en de opbrengsten voor de huurders.’

Dit jaar volgen er nog 250 woningen en ook volgend jaar weer 250. De woningen die zonnepanelen geplaatst krijgen, zijn geselecteerd vanwege de ligging, het type woning en de huurprijs. Daarnaast liggen de woningen verspreid over de gehele Hoeksche Waard. 

Nu in Solar Magazine

September 2020

Harm Valk, voorzitter van de projectgroep NTA 8800: ‘Fantastisch als je zonder zonnepanelen aan BENG-eisen kunt voldoen’ Kans hagelschade zonnepanelen grootst op platte daken en kleinst bij zuidoost-oriëntatie: ‘We leggen...
Vacatures
kWh People zoekt:

Projectmanager Solar

Fulltime (40 uur) - 6541EZ
Boss Renewables zoekt:

Project Manager

Fulltime (40 uur) - North Holland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!