Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
RVO.nl organiseert 2 bijeenkomsten over meervoudig ruimtegebruik met zonne-energie
© Studio Marco Vermeulen

RVO.nl organiseert 2 bijeenkomsten over meervoudig ruimtegebruik met zonne-energie

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) organiseert op 1 en 3 september een webinar en fysieke bijeenkomst met aandacht voor meervoudig ruimtegebruik met zonne-energie door het creëren van dubbelfuncties.

De fysieke bijeenkomst is op 3 september van 11.00 uur tot 15.00 uur. Het webinar is op 1 september van 14.00 uur tot 15.30 uur. Inschrijving is nu mogelijk en deelname is kosteloos. De fysieke bijeenkomst kent een maximumaantal van 35 deelnemers.

Webinar
Tijdens het webinar inspireert RVO.nl mensen met interessante projecten. Het webinar is afgestemd op provinciale, gemeentelijke en andere ambtenaren die vanuit duurzaamheidsdoelstellingen te maken hebben met de stimulering van zonne-energie.

Plenaire bijeenkomst
De fysieke bijeenkomst is een verdiepingssessie op de thema’s gepresenteerd in het webinar. Tijdens de fysieke bijeenkomst deelt men kennis en ervaring met andere deelnemers over oplossingen en knelpunten.

Zo vertelt Maarten Epema van de gemeente Zwolle over zonne-energie op de Bomhofs- en Sekdoornse Plas in de gemeente Zwolle. Verder is er aandacht voor zonne-energie langs de rijksweg A37 en de Twentse Duurzaamheidsroute A35, een zonne-energieproject van de gemeente Enschede.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
Boss Energy Consulting zoekt:

Business Development Manager

Fulltime (40 uur) - The Netherlands
Zonmaat zoekt:

Elektricien Zonnepanelen Utrecht

Fulltime (40 uur) - Vianen, Utrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!