Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Zonne-energiegroothandel ESTG viert 10-jarig jubileum
© ESTG

Zonne-energiegroothandel ESTG viert 10-jarig jubileum

Online solar groothandel ESTG viert vandaag – op 21 juli 2020 – haar 10-jarig bestaan. In 2010 richtte Klaas Galama het bedrijf op, met als doel om bij te dragen aan de energietransitie.

‘Die doelstelling krijgt steeds meer vorm nu we gestaag groeien richting 100.000 zendingen per jaar in 38 landen’, aldus Galama.

Europees platform
Hoewel de organisatie de afgelopen 10 jaar absoluut niet stil heeft gestaan, is de wil om door te groeien in de toekomst zeker niet verminderd. Galama, oprichter en chief executive officer, heeft als doel om van ESTG hét Europese platform rondom duurzaamheid te maken. Dat betekent meer dan alleen een groothandel op het gebied van zonne-energiesystemen.

‘Wij willen een one-stop-shop zijn voor onze klanten in Europa’, stelt Galama. ‘Dé plek waar men terechtkan voor alle denkbare duurzame oplossingen: van onder andere zonnepanelen, led-verlichting, energieopslag en laadpalen tot warmte- en koelingssystemen. Alles onder 1 duurzaam dak, waardoor snelle uitlevering in heel Europa mogelijk is.' Vanaf dinsdag 21 juli, de start van het jubileumjaar, zijn er maandelijks acties (samen met leveranciers) voor alle klanten.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
Navetto zoekt:

Magazijnmedewerkers

Fulltime (40 uur) - Arij Koplaan 3, 3132 AA, Vlaardingen
4BLUE zoekt:

Allround Marketeer

Fulltime (40 uur) - Wijchen (Bijsterhuizen 3005a, 6604LP)
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!