Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Vakbeurs Solar Solutions International uitgesteld tot maart 2021
© Solar Solutions

Vakbeurs Solar Solutions International uitgesteld tot maart 2021

Op verzoek van de exposanten heeft Good! besloten om de vakbeurzen Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd nogmaals uit te stellen naar dinsdag 16 tot en met donderdag 18 maart 2021.

‘Sinds vorige maand staat de Nederlandse overheid het weer toe om op verantwoorde wijze vakbeurzen te organiseren’, opent Peter Groot van beursorganisatie Good! het gesprek. ‘Aan de hoeveelheid ticketaanvragen van de afgelopen weken merken wij dat er veel animo is vanuit professionals om weer een vakbeurs te bezoeken. Toch twijfelen veel exposanten of het op dit moment verantwoord is om veel mensen bij elkaar te brengen, en of zij hun deelname in de komende 2 maanden wel kunnen regelen. Vanzelfsprekend zijn wij in gesprek gegaan met deze groep exposanten. Daarop hebben wij besloten om de beurzen te verplaatsen.’

Maart 2021
De vakbeurs wordt daarom in zijn geheel verschoven naar dinsdag 16 tot en met donderdag 18 maart 2021, dezelfde data waarop de 2021-editie van de beurs oorspronkelijk plaats zou vinden. Ook de locatie blijft hetzelfde: Expo Haarlemmermeer Vijfhuizen bij Schiphol.

Het beursprogramma blijft hetzelfde. Alle exposanten, seminars, activiteiten en tentoonstellingen maken deel uit van de beurs in maart. Voor bezoekers die reeds een ticket hebben besteld, geldt dat dit gewoon geldig blijft.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
kWh People zoekt:

Operationeel Directeur

Fulltime (40 uur) - 6541EZ
PVO International zoekt:

Assortimentsbeheerder

Fulltime (40 uur) - Rosmalen, 5248NL 139
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!