Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Samenwerking GoodWe en IBC SOLAR: omvormers binnenkort te koop bij distributeur
© GoodWe

Samenwerking GoodWe en IBC SOLAR: omvormers binnenkort te koop bij distributeur

GoodWe sluit een samenwerkingsovereenkomst met IBC SOLAR. Binnenkort kunnen klanten GoodWe-omvormers voor residentiële en commerciële toepassingen kopen bij IBC SOLAR.

Met een gemiddeld maandelijks verkoopvolume van ongeveer 30.000 eenheden en een geïnstalleerd vermogen van 12 gigawatt in meer dan 80 landen, worden GoodWe-omvormers wereldwijd gebruikt.

Britta Beier, senior vicepresident Supply Chain Management bij IBC SOLAR over de samenwerking: ‘In GoodWe hebben we een innovatieve partner gevonden die staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Dit, in combinatie met GoodWe's professionele pre- en aftersales-structuur en een sterke lokale aanwezigheid, zal verkoop in heel Europa mogelijk maken.’

‘De betrouwbaarheid en kwaliteit van onze producten zijn voor ons van primair belang. We zijn er ontzettend trots op dat we onze hoogwaardige omvormers aan een van de toonaangevende systeemhuizen kunnen leveren en zo de energietransitie verder kunnen bevorderen’, aldus Ron Shen, vicepresident International Sales & Services bij GoodWe.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
Boss Energy Consulting zoekt:

Project Developer

Fulltime (40 uur) - Amsterdam
Exasun B.V. zoekt:

Teamleider Productie

Fulltime (40 uur) - 2497GC, 122
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!