Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Canadian Solar presenteert nieuwe zonnepanelen met vermogens tot 590 wattpiek
© Canadian Solar

Canadian Solar presenteert nieuwe zonnepanelen met vermogens tot 590 wattpiek

De Chinese fabrikant Canadian Solar heeft de serie 5 en 6 zonnepanelen aan zijn assortiment toegevoegd. Het meest efficiënte zonnepaneel heeft een vermogen tot 590 wattpiek.

Deze nieuwe zonnepanelen worden toegevoegd aan de HiKu-, BiHiKu- en HiDM-portfolio’s en breiden zo het aanbod van monofaciale en bifaciale zonnepanelen uit.

Serie 5: HiKu5 en BiHiKu5
De zonnepanelen HiKu5 en BiHiKu5 kennen vermogens tot 500 wattpiek. Ze zijn verkrijgbaar in uitvoeringen met monokristallijne als polykristallijne siliciumzonnecellen. De light and elevated temperature induced degradation (letid) van de HiKu5 is volgens Canadian Solar 50 procent lager dan de industriestandaard. Door de HiKu5 zijn projectontwikkelaars volgens de fabrikant in staat om de genivelleerde energiekosten (lcoe) van een pv-installatie met maximaal 4 procent te verlagen.

Serie 6: HiKu6 en BiHiKu6
De zonnepanelen HiKu6 en BiHiKu6 zijn de producten in het portfolio van Canadian Solar met het hoogste vermogen, te weten tot 590 wattpiek. De efficiëntie van het zonnepaneel bedraagt daarbij 21,3 procent. Het zonnepaneel is verkrijgbaar in een monofaciale en bifaciale variant.

Serie 5: HiDM5
Het nieuwste HiDM5-zonnepaneel breidt de ‘Made in Canada’-productlijn uit, vervaardigd in de Canadese Solar Guelph-fabriek in Ontario. De HiDM5-module combineert volgens de fabrikant een stijlvol esthetisch ontwerp met shingled zonnecellen en monokristallijne siliciumzonneceltechnologie. De HiDM5 zal beschikbaar zijn in vermogensklassen tot 405 wattpiek. Canadian Solar stelt dat het de ideale pv-module is voor residentiële installaties.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
Ikaros Solar Belgium NV zoekt:

Construction Manager

Fulltime (40 uur) - 2900
kWh People zoekt:

Operationeel Directeur

Fulltime (40 uur) - 6541EZ
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!