Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Tennisvereniging Aloë slachtoffer van diefstal 18 zonnepanelen

Tennisvereniging Aloë slachtoffer van diefstal 18 zonnepanelen

Tennisvereniging Aloë uit Zuidbroek is slachtoffer geworden van een diefstal van 18 zonnepanelen. De zonnepanelen werden vermoedelijk al in de nacht van 7 op 8 juni gestolen, maar deze week pas ontdekt.

Vorig jaar plaatste de sportclub in de gemeente Midden-Groningen niet alleen led-verlichting langs de 4 tennisbanen, maar werden ook 32 zonnepanelen geplaatst op het dak van het clubgebouw. Ook werd de komst van een zonneboiler aangekondigd voor warmwater en vloerverwarming.

Coronacrisis
De schade van de diefstal van de zonnepanelen bedraagt volgens bestuursvoorzitter Klaas Kooi zo’n 4.000 tot 5.000 euro. Het is nog onbekend of de club hiertegen verzekerd is, omdat het gebouw in eigendom van de gemeente is.

De dieven zijn het op tennispark gekomen door een gat in het hek te knippen. Omdat de kantine van de tennisclub in verband met de coronacrisis gesloten was, is de diefstal nu pas ontdekt.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
Saman Groep zoekt:

Recruiter

Parttime (24 uur) - Zierikzee, 4301 RZ nr. 1
Zonmaat zoekt:

Hoofd Inkoop en Onderhoud

Fulltime (40 uur) - Frentsjerterdyk 1, 8855 XC, Sexbierum, Friesland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!