Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Roosendaal verwelkomt distributiecentrum A58 LOGISTICS met 32.000 zonnepanelen

Roosendaal verwelkomt distributiecentrum A58 LOGISTICS met 32.000 zonnepanelen

Roosendaal krijgt er een nieuw distributiecentrum bij: ‘A58 LOGISTICS Roosendaal’. Het dak van het gebouw wordt uitgerust met 32.000 zonnepanelen. Het pand wordt gerealiseerd door Victorem Investments en BVR Groep.

Het distributiecentrum ligt op een terrein van zo’n 63.000 vierkante meter. Hiervan is zo’n 43.000 vierkante meter bebouwd. Het complex is gelegen op bedrijven­terrein Majoppeveld-Zuid aan de A58.

BREEAM Very Good
Er zijn 20 parkeerplaatsen voor vrachtwagens en 357 parkeerplaatsen voor personenauto’s. Het aantal loading docks bedraagt 44 en er zijn 6 overheaddeuren.

A58 LOGISTICS Roosendaal wordt gebouwd volgens BREEAM Very Good-richtlijnen. Op het dak worden daarom 32.000 zonnepanelen geplaatst. In combinatie met het ‘slimme’ gebouwbeheersysteem is het mogelijk het energieverbruik efficiënt te beheren.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
TechCaps (Xaam) zoekt:

Werkvoorbereider Zonnepanelen

Fulltime (40 uur) - Bladel, Steenslag 1, 5531 MC
Saman Groep zoekt:

Vestigingsleider

Fulltime (40 uur) - Omgeving Rotterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!