Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Elan Wonen: een derde van 6.000 zonnepanelen op huurwoningen Haarlem en Heemstede geplaatst
© Elan Wonen

Elan Wonen: een derde van 6.000 zonnepanelen op huurwoningen Haarlem en Heemstede geplaatst

Nog geen halfjaar na de start van het zonneproject is een derde van de 6.000 zonnepanelen op de eengezinswoningen in Haarlem en Heemstede al geïnstalleerd. Dat meldt woningcorporatie Elan Wonen.

De woningcorporatie plaatst tussen 2020 en 2022 6.000 zonnepanelen. Het initiatief ligt bij de huurders, de afname is een individuele keuze.

Hoog op wensenlijst
Elan Wonen benadert haar huurders in fasen met een aanbod voor zonnepanelen. Uit de reacties van aangeschreven huurders blijkt dat velen van hen zonnepanelen hoog op de wensenlijst hebben staan.

José Woldberg, adviseur Strategie van Elan Wonen: ‘Besparen op de energierekening én bijdragen aan het milieu zijn de belangrijkste argumenten om zonnepanelen te installeren. Daarnaast is het een extra voordeel dat Elan Wonen met installatiepartner Sungevity de installatie en het onderhoud in de toekomst voor haar rekening neemt.’

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
Zonnepanelen op het dak BV zoekt:

AC/DC Engineer Zonnepanelen

32-40 uur - Barneveld, 3771 NR, Zwolleweg 9
Saman Groep zoekt:

Vestigingsleider

Fulltime (40 uur) - Omgeving Rotterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!