Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Sungevity gaat ook in België samen met bouwmarkt GAMMA zonnepanelen verkopen
© Tobias Arhelger | Dreamstime.com

Sungevity gaat ook in België samen met bouwmarkt GAMMA zonnepanelen verkopen

Zonnepanelenleverancier Sungevity en doe-het-zelfketen GAMMA gaan vanaf 5 juni in België gezamenlijk zonnepanelen en bijbehorende leningen aanbieden.

Eind april werd al bekend dat Sungevity in Nederland zonnepanelen ging verkopen in samenwerking met de doe-het-zelfketen.

57 procent
'Via onze website kunnen klanten in 3 handige stappen, bestaande uit een offerteaanvraag, advies en installatie, flink besparen op de energierekening', duidt Werner Van Gansbeke, directeur GAMMA België. Jan Slaghekke, chief executive officer van Sungevity International, vult aan: 'Steeds meer Belgen kiezen voor een duurzamere woning, vaak door middel van zonne-energie. Door de samenwerking met GAMMA kunnen we nu op een nog laagdrempeligere manier zonne-energie leveren aan heel België. Dit gaat een enorme impact hebben op verdere verduurzaming van de woningen. Iets wat hard nodig is om de klimaatcrisis verder het hoofd te bieden.'

Ondanks de populariteit van zonnepanelen blijkt uit onderzoek dat bijna 30 procent van de geïnteresseerden in zonne-energie afhaakt als ze de aanschaf van een systeem in 1 keer moeten betalen. Daarom maken GAMMA en Sungevity het mogelijk om met behulp van een lening zonnepanelen te kopen. Bij Sungevity in België kiest dit jaar 13 procent van de klanten deze optie.

Uit marktonderzoek blijkt dat Belgische consumenten in 57 procent van de gevallen voor zonnepanelen kiezen om duurzamer te wonen. Klanten kunnen via de website van GAMMA alle informatie vinden over de zonnepanelen en een offerte aanvragen. Sungevity helpt ze vervolgens met persoonlijk advies op maat. Uit een onderzoek van Markteffect, uitgevoerd bij 1.000 Belgische consumenten, blijkt dat een lagere energierekening de belangrijkste factor is bij het nemen van maatregelen om hun woning duurzamer te maken. Zonne-energie is met 57 procent de meest populaire maatregel om duurzamer te wonen.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
kWh People zoekt:

Junior Maintenance Manager Solar

Fulltime (40 uur) - 6541EZ
Solarcentury Nederland zoekt:

Junior Onderhoudsmanager Zonneprojecten

32-40 uur - Den Bosch
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!