Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
SolarEdge lanceert reeks nieuwe producten
© SolarEdge

SolarEdge lanceert reeks nieuwe producten

SolarEdge lanceert deze maand een reeks nieuwe producten voor de zonne-energiemarkt, waaronder nieuwe zonnepanelen en omvormers. Dit zal het bedrijf doen tijdens een Virtual Solar Show op 16 en 17 juni.

Het evenement dat SolarEdge organiseert, omvat een 2-daagse conferentie met technologie-experts en opinieleiders die grotendeels in het teken staat van de productintroducties.

Residentiële en commerciële omvormers
De omvormers voor de residentiële markt die SolarEdge presenteert, zijn de 1-fase- omvormer met HD-Wave-technologie, de 3-fase-omvormer, omvormer met lader voor elektrische auto’s, een omvormer met compacttechnologie, de StorEdge-omvormer met HD-Wave technologie en de 3-fase-StorEdge-omvormers.

Voor de commerciële markt toont het bedrijf een nieuwe 3-fase-omvormer tot 40 kilowatt en een commerciële omvormer met synergietechnologie tot 120 kilowatt. De hoogvermogen-omvormer met synergietechnologie heeft geavanceerde mogelijkheden voor pre-inbedrijfstelling die systeeminspectie en -test in een vroeg stadium faciliteren om het uiteindelijke inbedrijfstellingsproces te stroomlijnen. Om in deze markt de economische schaalbaarheid van power optimizers mogelijk te maken, introduceert het bedrijf de nieuwe multi-input M1860 power optimizer. Deze ondersteunt verbinding met 4 hoogvermogen zonnepanelen dankzij 2 MPP-trackers.

Zonnepanelen met hoger vermogen
SolarEdge startte vorig jaar met de verkoop van zonnepanelen onder zijn eigen merknaam en introduceert nu nieuwe varianten. De smart modules met een hoog vermogen kennen een zwarte uitvoering en een vermogen van 355 en 360 wattpiek.

Tot slot toont SolarEdge tijdens de Virtual Solar Show de verbeterde StorEdge-compatibiliteit: de StorEdge-oplossing ondersteunt nu meer batterijtypen, inclusief BYD B-Box LV-batterijen (modellen 3.5, 7, 10.5 en 14) en een bredere vermogensvariatie van LG Chem RESU 48 V-batterijen (naast de modellen 6.5 en 10 nu ook de modellen 3.3 en 13). 

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
kWh People zoekt:

Senior Project Development Manager PV/Solar

Functie omschrijving Senior Project Development Manager PV/Solar Als senior project development manager: Identificeer je kansen en vind je juiste locaties en terreinen voor zonneparken met een omvang van enige tot tientallen miljoenen...
Fulltime (40 uur) - 6541EZ
Zonnepanelen op het dak BV zoekt:

(Assistent) Servicemonteur

Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende (starters)baan? Dan ben je bij Zonnepanelen op het dak aan het juiste adres! Wij zijn ter uitbreiding van ons team op zoek naar een handige ( Assistent) Servicemonteur (fulltime) . Wie zijn wij?...
Fulltime (40 uur) - Barneveld, 3771 NR, Zwolleweg 9
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!