Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
SolarToday en Wattkraft Solar Benelux sluiten samenwerkingsverband
© Wattkraft | Solartoday

SolarToday en Wattkraft Solar Benelux sluiten samenwerkingsverband

SolarToday en Wattkraft Solar Benelux kondigen een nieuw samenwerkingsverband aan voor de distributie van omvormers van Huawei.

Wattkraft is importeur van Huawei Solar-omvormers en SolarToday is een gespecialiseerde groothandel op het gebied van zonne-energie.

Elke regio
SolarToday heeft vestigingen door het hele land om in elke regio installateurs goed te kunnen bedienen. Op elk van de vestigingen staat een team van specialisten klaar om installateurs de helpende hand te reiken. ‘We hebben als onderdeel van de samenwerking een ruime voorraad aan Huawei SUN2000 60KTL-M0/100KTL-M1-omvormers en kunnen dit direct aan installateurs leveren', duidt Boudewijn van Dam, businessdevelopmentmanager van SolarToday.

Wattkraft profileert zich op zijn beurt nadrukkelijk als importeur met een sterke focus op service en ondersteuning voor onder meer grotere zonneparken en projecten. ‘Door het verzorgen van inhouse- en webinar-trainingen blijven onze partners altijd up-to-date over de laatste noviteiten en technische details, waaronder de nieuwe generatie 1-fase-omvormers van Huawei Solar. Wij zijn blij in SolarToday een nieuwe partner te hebben gevonden’, besluit Elise ten Klooster, countrymanager Wattkraft Solar Benelux.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
Ikaros Solar Belgium NV zoekt:

Construction Manager

Fulltime (40 uur) - 2900
KiesZon BV zoekt:

Functioneel Applicatiebeheerder

Fulltime (40 uur) - Rosmalen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!