Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Autarco introduceert nieuw zonnepaneel MHI van 375 wattpiek
© Autarco

Autarco introduceert nieuw zonnepaneel MHI van 375 wattpiek

Autarco introduceert een nieuwe reeks zonnepanelen met vermogens van 355 tot 375 wattpiek. De MHI-zonnepanelen zijn uitgerust met multibusbar-technologie en 120 halve monokristallijne zonnecellen.

Voor de productie van de zonnepanelen wordt gebruikgemaakt van wafers van 166 bij 166 millimeter en perc-zonnecellen. De producten zijn beschikbaar als regulier, met zwart frame en volledig zwart zonnepaneel.

De nieuwe panelen bevatten volgens Autarco dezelfde ontwerpfeatures zoals die eerder al bij de MHE-serie zijn geïntroduceerd. Dit resulteert in een vermogensopbrengst van meer dan 200 wattpiek per vierkante meter. De zonnepanelen uit MHI-serie worden geleverd met 12 jaar productgarantie en een verzekerde 25 jaar vermogensgarantie tot 83,1 procent.

Leveringen van de MHI365 en MHI370 zijn beschikbaar vanaf juli. De erkende dealers van Autarco kunnen per direct pv-systemen ontwerpen in Helios met de nieuwe MHI-serie zonnepanelen.

Nu in Solar Magazine

September 2021

Marieke Beugel (Verbond van Verzekeraars): ‘Verzekeraars zijn niet bang voor zonnepanelen’ Radovan Kopecek over renaissance Europese zonne-energieketen: ‘Pv is coming home’ Erik de Leeuw (SOLARWATT): ‘Geen zin om...
Vacatures
kWh People zoekt:

Head of Product Management

Fulltime (40 uur) - Weesp
kWh People zoekt:

Senior Purchaser

Fulltime (40 uur) - Weesp
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!