Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Zonne-energiecongres The Solar Future NL door coronacrisis opnieuw verplaatst
© Solarplaza

Zonne-energiecongres The Solar Future NL door coronacrisis opnieuw verplaatst

Solarplaza meldt dat het zonne-energiecongres The Solar Future NL opnieuw wordt verplaatst, te weten naar 23 en 24 september. De organisator verplaatste het evenement eerder ook al vanwege het coronavirus.

'Vanwege de huidige ontwikkelingen met betrekking tot het COVID-19-virus hebben we besloten om The Solar Future NL te organiseren op een nieuwe datum: 8-9 juli 2020', schrijft Solarplaza. 'Het evenement zal worden gehost op dezelfde locatie en de tickets blijven geldig. De komende maanden wordt er extra digitale content gepubliceerd. Ons team is beschikbaar voor vragen over de huidige registratie of toekomstige betrokkenheid.'

De 12e editie van The Solar Future NL zou oorspronkelijk plaatsvinden op 13 en 14 mei in de Fabrique in Utrecht, maar werd verplaatst naar 8 en 9 juli. Met de nieuwe datum in september wordt het congres, dat dit jaar voor het eerst 2 dagen duurt, dus opnieuw in tijd opgeschoven.

Op de sprekerslijst staan onder meer de professoren Jan Rotmans en Ad van Wijk, GroenLinks-Kamerlid Tom van der Lee, NVDE-voorzitter Teun Bokhoven, financieel directeur van GroenLeven Sieben Zijlstra en Sam Wilkinson van IHS Research.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
Straightforward zoekt:

Inspecteur PV-installaties

Fulltime (40 uur) - Urmond, 6129 EL 49
PVO International zoekt:

Assortimentsbeheerder

Fulltime (40 uur) - Rosmalen, 5248NL 139
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!