Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
QuaWonen gaat jaarlijks 500 huurders zonnepanelen aanbieden

QuaWonen gaat jaarlijks 500 huurders zonnepanelen aanbieden

Woningcorporatie QuaWonen gaat per direct jaarlijks 500 huurders zonnepanelen aanbieden. Tenten Solar is door de woningcorporatie geselecteerd als leverancier.

QuaWonen zal in samenspraak met een deskundige bekijken welke woningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Als eerste krijgen bewoners van recente renovatieprojecten een aanbod. Daarna rolt de corporatie de campagne verder uit. QuaWonen verwacht elk jaar dus 500 bewoners een aanbod te doen, van Schoonhoven tot Krimpen aan den IJssel.

Energielabel B
QuaWonen koopt de zonnepanelen en zorgt voor de installatie. Bewoners betalen elke maand een vergoeding voor het gebruik van de zonnepanelen. Hun huurprijs blijft gelijk. De gebruikersvergoeding is altijd lager dan het bedrag dat bewoners besparen met de zonnepanelen. Zo dalen de woonlasten en zijn bewoners goedkoper uit. 

Bewoners krijgen een persoonlijk aanbod op maat, waarbij het aantal zonnepanelen afhangt van het specifieke dak. QuaWonen streeft ernaar dat haar woningvoorraad in 2020 gemiddeld een energielabel B heeft en dat in 2050 de woningvoorraad CO2-neutraal is.

Nu in Solar Magazine

Mei 2021

Zonnepanelen grote afwezige in Nationale Milieudatabase: fabrikanten van zonnepanelen moeten investeren in productgerichte milieudata om boot niet te missen Bonaire, Sint Eustatius en Saba: Veel zon, (nog te) weinig...
Vacatures
kWh People zoekt:

Senior adviseur verduurzaming gebouwde omgeving

Fulltime (40 uur) - Rotterdam
HG Zonnepanelen B.V. zoekt:

Verkoper/Projectleider PV systemen

Fulltime (40 uur) - Hengevelderweg 6
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!