Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Project in beeld (47) – Zonnepanelen voor kaasbedrijf en bouwmarkt
© Insaver

Project in beeld (47) – Zonnepanelen voor kaasbedrijf en bouwmarkt

In de rubriek ‘Project in beeld’ publiceert Solar Magazine tweewekelijks een – niet uitputtend – overzicht van opgeleverde zonne-energieprojecten met een omvang van 500 tot 2.000 zonnepanelen.

Insaver heeft bij Grand Service in Blankenberge 578 zonnepanelen geplaatst. Het vermogen van het pv-systeem bedraagt 197 kilowattpiek en de jaarlijkse energieproductie 199 megawattuur.

Van Dalen Installatietechniek heeft in een oost-westopstelling 736 zonnepanelen geplaatst bij Neptunus in Deventer. Het pv-systeem van 236,2 kilowattpiek heeft een omvormervermogen van 138 kilowatt. De jaarlijkse stroomproductie bedraagt 194.600 kilowattuur.

AyalKaas heeft op zijn bedrijfspand in Westzaan 760 zonnepanelen laten plaatsen. Het pv-systeem is geïnstalleerd door Devcon Ecosystems.

Koffiebranderij Hesselink heeft nog eens 450 zonnepanelen in gebruik genomen. Het bedrijf beschikte op zijn locatie in Winterswijk al over 400 zonnepanelen. Daarmee liggen er nu 850 zonnepanelen en is het bedrijf energieneutraal.

Technisch Installatiebedrijf Schulte plaatst momenteel 1.580 zonnepanelen bij Falco Straatmeubilair in Vriezenveen. Hiermee wordt jaarlijks de hoeveelheid energie opgewekt voor ongeveer 100 huishoudens.

De Esselink Groep laat 1.070 zonnepanelen plaatsen op het dak van bouwmarkt Gamma Vlissingen.

Van Dorresteijn in Soest heeft 620 zonnepanelen verwelkomd. Het bedrijf verwerkt sinds 1930 grond en groene afvalstromen tot nuttige grondstoffen zoals compost en biomassa. Het traject liep via DenG Solar, dat het bedrijf ontzorgde en begeleidde.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
Zonnepanelen op het dak BV zoekt:

AC/DC Engineer Zonnepanelen

32-40 uur - Barneveld, 3771 NR, Zwolleweg 9
BayWa r.e. Solar Systems S.à r.l. zoekt:

Sales Representative (Nederland)

Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!