Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Zonfonds van ZonnepanelenDelen verdubbeld tot 30 miljoen euro
© ZonnepanelenDelen

Zonfonds van ZonnepanelenDelen verdubbeld tot 30 miljoen euro

Het Zonfonds van ZonnepanelenDelen wordt uitgebreid naar een omvang met 30 miljoen euro en krijgt betere voorwaarden. Via het fonds wordt via een bancaire lening projectfinanciering verzorgd voor SDE+-projecten.

Via het eerste Zonfonds van het bedrijf zijn tot nu toe 18 middelgrote zonne-energieprojecten met totaal circa 70.000 zonnepanelen gefinancierd.

100 miljoen in aanvraag
ZonnepanelenDelen heeft voor bijna 100 miljoen aan financiering in aanvraag staan en verwacht dat dit Zonfonds snel zal worden gesloten. Door standaardisatie en specialisatie is ZonnepanelenDelen in staat om dit segment van de markt, projecten met een financieringsbehoefte van 50.000 euro tot 2 miljoen euro, goed te bedienen en gepaste financiering beschikbaar te stellen.

Door een financieringsloket te hebben voor bancaire lening en obligaties kan via ZonnepanelenDelen direct financiering worden aangetrokken tot 98 procent van de investeringssom. En dat kan volgens het bedrijf met de uitbreiding van het Zonfonds tegen betere voorwaarden dan voorheen. Zo is de loan-to-value van het Zonfonds verhoogd naar 85 procent, is er de mogelijkheid om meerdere trekkingen te doen binnen een financieringsaanvraag en is er dezelfde rente.

Nu in Solar Magazine

Mei 2020

Coolblue stoomt snel op naar top residentiële zonne-energiemarkt: ‘De internetverkoop van zonnepanelen werkt’ Joint Solar Programme III: hybride tandemzonnecel van 30 procent binnen handbereik voor Nederlandse onderzoekers De...
Vacatures
Zonmaat zoekt:

Projectmanager Heerhugowaard

Zonmaat zoekt een Projectmanager Heerhugowaard
Fulltime • Heerhugowaard
Zonmaat zoekt:

Planner

Zonmaat zoekt een Planner
Fulltime • Heerhugowaard
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!