Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
LONGi bekroond met ‘Top Brand PV 2020’ - keurmerk door EuPD Research

LONGi bekroond met ‘Top Brand PV 2020’ - keurmerk door EuPD Research

De Chinese fabrikant van zonnepanelen LONGi heeft een Top PV Brand Award van EuPD Research ontvangen. Het bedrijf kreeg de award niet alleen voor de Nederlandse markt, maar ook voor Spanje en Australië.

De award van EuPD Research wordt sinds 2010 jaarlijks uitgereikt voor de categorieën zonnepanelen, omvormers, opslagtechnologie en groothandel, op basis van een enquête onder pv-installateurs en eindgebruikers. Naast de omvang van het portfolio en de hoeveelheden, onderzocht EuPD Research ook aspecten als de klantbehoudratio.

LONGi heeft zijn internationale aanwezigheid de laatste jaren actief ontwikkeld met lokale teams en ondersteuning. De EuPD Top Brand PV 2020 Award is volgens de fabrikant ‘een erkenning van LONGi's toewijding om de hoogste waarde en service te leveren aan distributiepartners’.

‘Ons onlangs verschenen jaarverslag 2019 toonde een sterke omzetgroei en een aanzienlijke toename van wereldwijde verzendingen’, duidt Dennis She, senior vice-president van LONGi Solar. ‘Onze technologie is ingezet in grootschalige projecten in wereldwijd toonaangevende markten. De bankabiliteit van ons bedrijf wordt erkend door klanten én financiële instellingen.’

Nu in Solar Magazine

Mei 2020

Coolblue stoomt snel op naar top residentiële zonne-energiemarkt: ‘De internetverkoop van zonnepanelen werkt’ Joint Solar Programme III: hybride tandemzonnecel van 30 procent binnen handbereik voor Nederlandse onderzoekers De...
Vacatures
Libra Energy zoekt:

Senior Technisch Inkoper

Libra Energy zoekt een Senior Technisch Inkoper
Fulltime • Uitgeest
NovaVolt zoekt:

Zonnepanelen adviseur

NovaVolt zoekt 2 zonnepanelen adviseurs.
Fulltime • Midden-Nederland en Alphen aan de Rijn
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!