Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Wocozon bereikt mijlpaal en plaatst zonnepanelen op 15.000e huurwoning
© Wocozon

Wocozon bereikt mijlpaal en plaatst zonnepanelen op 15.000e huurwoning

Wocozon heeft een nieuwe mijlpaal bereikt: de organisatie heeft 15.000 sociale huurwoningen voorzien van zonnepanelen. De 15.000e installatie is geplaatst op een woning van woningcorporatie Mitros in Utrecht.

Inmiddels hebben zo’n 40 woningcorporaties zich aangesloten bij Wocozon en dit aantal stijgt. Er wordt samengewerkt met woningcorporaties door het hele land: van 7 corporaties rondom Utrecht tot woningen nabij de Belgische grens; van appartementencomplexen in Amsterdam tot woningen op de Waddeneilanden.

800 woningen per maand
De huidige capaciteit bedraagt het installeren van zonnepanelen op 800 woningen per maand. De ambitie is om in 2025 1 miljoen zonnepanelen te hebben geïnstalleerd. Dit gaat om circa 120.000 woningen.

Stichting Wocozon bestaat sinds 2012 en neemt de investering, installatie en monitoring van de pv-installaties voor haar rekening, zodat de woningcorporatie ontzorgd wordt.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
KiesZon bv zoekt:

Proces Consultant

Fulltime (40 uur) - Rosmalen
kWh People zoekt:

Projectontwikkelaar Solar

Fulltime (40 uur) - 6541EZ
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!