Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Oproep Dutch New Energy Research tot deelname aan vervolgenquête over impact coronacrisis
© Hansenn | Dreamstime.com

Oproep Dutch New Energy Research tot deelname aan vervolgenquête over impact coronacrisis

Om de gevolgen van de coronacrisis op de zonne-energiesector te blijven monitoren, vraagt Dutch New Energy Research bedrijven opnieuw deel te nemen aan een enquête.

Een week geleden publiceerde onderzoeksbureau Dutch New Energy Research een white paper van 36 pagina’s over de impact van de coronacrisis op de Nederlandse zonnestroomsector. Daarbij kwam naar voren dat 6 op de 7 installateurs van zonnepanelen merken dat er minder werk is. In het residentiële marktsegment zegt ruim 60 procent van de installateurs voldoende installatieopdrachten te hebben voor ruim 1 tot 2 maanden.

Focus op marktvraag en prijzen
‘Met de white paper willen we iedere maand in kaart brengen hoe de zon-pv-sector ervoor staat’, duidt Rolf Heynen, chief executive officer van Dutch New Energy Research. ‘Uit het eerste rapport blijkt dat maart en april vooral gekenmerkt worden door leverings- en voorraadproblemen. Onze verwachting is dat dit de komende maanden zal herstellen. De focus van het tweede rapport is daarom de ontwikkeling van de marktvraag en prijzen.’

De white paper en de volgende updates zijn exclusief leesbaar voor iedereen die deelneemt aan de enquête en licentiehouders van de Dutch Solar Quarterly. Alle antwoorden worden geanonimiseerd en zijn niet te herleiden naar individuele bedrijfsgegevens. De onderstaande enquêtes bestaan uit maximaal 8 vragen en kosten maximaal 8 minuten om in te vullen.

4 verschillende enquêtes
De enquête voor fabrikanten: Klik hier. | The survey for manufacturers (English): Click here.
De enquête voor groothandels: Klik hier.
De enquête voor installateurs: Klik hier.
De enquête voor EPC’ers: Klik hier.

De enquêtes sluiten op woensdag 29 april om 17.00 uur.

Nu in Solar Magazine

September 2021

Marieke Beugel (Verbond van Verzekeraars): ‘Verzekeraars zijn niet bang voor zonnepanelen’ Radovan Kopecek over renaissance Europese zonne-energieketen: ‘Pv is coming home’ Erik de Leeuw (SOLARWATT): ‘Geen zin om...
Vacatures
kWh People zoekt:

Solar AC Engineer

Fulltime (40 uur) - Brabant
Solar Monkey zoekt:

Customer Success Manager BeNeLux, focus België

Fulltime (40 uur) - 2595AN
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!