Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Zonne-Energie Op Maat wint aanbesteding van Veluwse Onderwijsgroep

Zonne-Energie Op Maat wint aanbesteding van Veluwse Onderwijsgroep

Zonne-energie op Maat heeft de aanbesteding van de Stichting Veluwse Onderwijsgroep gewonnen voor de aanschaf, de plaatsing en het onderhoud van 1.443 zonnepanelen op 4 schoolgebouwen.

2 Apeldoornse scholenstichtingen, te weten CSO en Veluwse Onderwijsgroep, startten afgelopen december gezamenlijk met de Europese aanbesteding.

CSO is een christelijke onderwijsorganisatie van 3 scholen gericht op speciaal onderwijs aan kinderen met een speciale hulpvraag. De Veluwse Onderwijsgroep (VOG) bestaat uit 4 onderwijsstichtingen en een samenwerkingsstichting, bestaande uit het college van bestuur en het servicebureau. De aanbesteding bestaat uit 2 percelen. Dit is 1 perceel per schoolbestuur, omdat elk schoolbestuur zelf verantwoordelijk is voor het desbetreffende perceel en de uitvoering van de opdracht.

Zonne-energie op Maat heeft de aanbesteding voor beide percelen gewonnen. Voor het grootste perceel, bestaande uit 814 zonnepanelen voor het Veluws College Mheenpark (Zilverschoon) en 352 zonnepanelen voor het Veluws College Mheenpark (nevenlocatie: Duizendschoon) werden 2 inschrijvingen ontvangen. 

Voor het kleinste perceel, bestaande uit 174 zonnepanelen voor Praktijkschool De Boog en 103 zonnepanelen voor De Prinsenhof, werd slechts 1 inschrijving ontvangen.

Nu in Solar Magazine

Mei 2020

Coolblue stoomt snel op naar top residentiële zonne-energiemarkt: ‘De internetverkoop van zonnepanelen werkt’ Joint Solar Programme III: hybride tandemzonnecel van 30 procent binnen handbereik voor Nederlandse onderzoekers De...
Vacatures
Sunvest zoekt:

Accountmanager zonneparken

Sunvest zoekt een accountmanager zonneparken
Fulltime • Utrecht
NPG zoekt:

(Junior) ontwikkelaar zon

NPG zoekt een (Junior) ontwikkelaar zon, regio Nederland
Fulltime • Regio Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!