Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Coronavirus | Eigen Huis: installatie zonnepanelen collectieve inkoop gaat door
© Eigen Huis

Coronavirus | Eigen Huis: installatie zonnepanelen collectieve inkoop gaat door

De Vereniging Eigen Huis meldt dat de installatie van zonnepanelen die leden van de belangenorganisatie hebben aangeschaft via de collectieve inkoopactie ondanks de uitbraak van het coronavirus doorgaat.

SolarNRG, 365zon, Gutami Solar Projects, enie.nl, Solar Concept en Greenchoice hebben in januari de meest recente veiling gewonnen van Vereniging Eigen Huis en iChoosr voor de provincies Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland, Limburg, Zeeland en Noord-Brabant.

‘Wij volgen de richtlijnen en aanbevelingen van het RIVM nauwgezet’, stelt Vereniging Eigen Huis. ‘Dit betekent dat de installatie van zonnepanelen doorgaat onder de voorwaarden van het RIVM. Omdat de installateur ook in de woning aan de slag moet, is het van belang dat geen van de aanwezigen gezondheidsklachten heeft.’

Deelnemers aan de collectieve inkoopactie kunnen desgewenst de installatiewerkzaamheden wel uitstellen. Alle geplande informatieavonden zijn door de Vereniging Eigen Huis wel geannuleerd.

Nu in Solar Magazine

Mei 2020

Coolblue stoomt snel op naar top residentiële zonne-energiemarkt: ‘De internetverkoop van zonnepanelen werkt’ Joint Solar Programme III: hybride tandemzonnecel van 30 procent binnen handbereik voor Nederlandse onderzoekers De...
Vacatures
engineering4solar zoekt:

PV-engineer

engineering4solar zoekt een PV-engineer.
Fulltime • Rosmalen
Zonnepanelen op het dak zoekt:

Verkoper Zonnepanelen

Zonnepanelen op het dak zoekt een Verkoper Zonnepanelen.
Fulltime • Barneveld
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!