Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
The Solar Future NL door coronavirus verplaatst naar 8 en 9 juli
© The Solar Future NL

The Solar Future NL door coronavirus verplaatst naar 8 en 9 juli

Solarplaza meldt dat het zonne-energiecongres The Solar Future NL wordt verplaatst naar 8 en 9 juli 2020. De organisator verplaatst het evenement vanwege de uitbraak van het coronavirus.

'Vanwege de huidige ontwikkelingen met betrekking tot het COVID-19-virus hebben we besloten om The Solar Future NL te organiseren op een nieuwe datum: 8-9 juli 2020', schrijft Solarplaza. 'Het evenement zal worden gehost op dezelfde locatie en de tickets blijven geldig. De komende maanden wordt er extra digitale content gepubliceerd. Ons team is beschikbaar voor vragen over de huidige registratie of toekomstige betrokkenheid.'

De 12e editie van The Solar Future NL zou oorspronkelijk plaatsvinden op 13 en 14 mei in de Fabrique in Utrecht. Met de nieuwe datum wordt het congres dat dit jaar voor het eerst 2 dagen duurt dus 2 maanden in tijd opgeschoven.

Op de sprekerslijst staan onder meer de professoren Jan Rotmans en Ad van Wijk, GroenLinks-Kamerlid Tom van der Lee, NVDE-voorzitter Teun Bokhoven, financieel directeur van GroenLeven Sieben Zijlstra en Sam Wilkinson van IHS Research.

Nu in Solar Magazine

Maart 2020

Bergen krijgt energielandgoed met 265 hectare zonnepanelen en 175 hectare natuur: ‘Er moet iets achterblijven wat optelt…’ Vlaamse energieminister Zuhal Demir: ‘We gaan zonne-energie niet oversubsidiëren’...
Vacatures
Statkraft zoekt:

Project Developer Wind

Statkraft is looking for a Project Developer Wind (2FTE)
Fulltime • Netherlands
Wocozon zoekt:

Support Engineer

Wocozon zoekt een Support Engineer
Fulltime • De Meern | Utrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!