Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nieuwe fabriek LONGi draait op volle capaciteit: jaarlijks 5 gigawattpiek extra aan zonnepanelen
© LONGi

Nieuwe fabriek LONGi draait op volle capaciteit: jaarlijks 5 gigawattpiek extra aan zonnepanelen

De nieuwe fabriek van de Chinese producent LONGi in de stad Taizhou in de provincie Jiangsu draait op volle capaciteit. Daarmee kan het bedrijf per direct jaarlijks 5 gigawattpiek extra aan zonnepanelen produceren.

Afgelopen januari bereikte het bedrijf al een belangrijke mijlpaal: de jaarlijkse productiecapaciteit voor zonnepanelen bereikte een niveau van 20 gigawattpiek.

M6-wafers
Het bedrijf produceert in de nieuwe fabriek in Jiangsu Hi-MO4-zonnepanelen met M6-wafers van 166 millimeter. Momenteel behaalt LONGi met volumeproductie van deze zonnepanelen een vermogen tot 450 wattpiek en een conversie-efficiëntie van 20,7 procent.

'De productielijn in onze modulefabriek in Taizhou bevindt zich momenteel op het hoogste niveau in de pv-industrie, en de output per werknemer zal ook in de toekomst in de voorhoede van de industrie staan. Volgens onze schattingen zal de efficiëntie uiteindelijk met ongeveer 35 procent toenemen, wat zowel de productkwaliteit garandeert als de productiecapaciteit van onze M6-wafermodules van 166 millimeter versnelt', aldus He Jiangtao, general manager van LONGi Solar Technology in Jiangsu.

Nu in Solar Magazine

Maart 2020

Bergen krijgt energielandgoed met 265 hectare zonnepanelen en 175 hectare natuur: ‘Er moet iets achterblijven wat optelt…’ Vlaamse energieminister Zuhal Demir: ‘We gaan zonne-energie niet oversubsidiëren’...
Vacatures
Polyglot zoekt:

Customer Support Technician

For its client Polyglot is looking for a Customer Support Technician NL/ENG
Fulltime • Nederland
Zelfstroom zoekt:

Accountmanager

Zelfstroom zoekt een Accountmanager
Fulltime • 's-Hertogenbosch
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!