Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Snelfunderen lanceert constructiesysteem FIRST BASE voor zonneparken
© Snelfunderen

Snelfunderen lanceert constructiesysteem FIRST BASE voor zonneparken

Snelfunderen heeft het nieuwe constructiesysteem FIRST BASE voor grondgebonden zonneparken geïntroduceerd. Het systeem garandeert volgens het bedrijf in combinatie met schroeffundamenten de kortste montagetijd.

Snelfunderen is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers van schroeffundamenten in de Benelux en heeft zich gespecialiseerd op het gebied van grondgebonden zonneparken gefundeerd op schroeffundamenten.

Elk bodemtype
Sinds de introductie van FIRST BASE realiseerde Snelfunderen al verschillende projecten met een totaalvermogen van 3 megawattpiek.

De snelle montagetijd wordt gerealiseerd door prefabricage op locatie en het innovatieve schuifsysteem. De zonnepanelen worden bij de plaatsing direct van aarding voorzien via fast-fix clips. De schroeffundamenten zijn geschikt voor elk bodemtype. De producten worden door Snelfunderen geleverd met 25 jaar garantie.

Voor meer informatie over FIRST BASE en schroeffundamenten van Snelfunderen, kunnen bezoekers langskomen bij de stand van het bedrijf op de vakbeurs Solar Solutions. Op 17, 18 en 19 maart 2020 is Snelfunderen te vinden op stand T5. Professionele bezoekers kunnen gratis toegangskaarten bestellen via de website van Solar Solutions International door gebruik te maken van de actiecode ‘SOLARMAG’.

Nu in Solar Magazine

Maart 2020

Bergen krijgt energielandgoed met 265 hectare zonnepanelen en 175 hectare natuur: ‘Er moet iets achterblijven wat optelt…’ Vlaamse energieminister Zuhal Demir: ‘We gaan zonne-energie niet oversubsidiëren’...
Vacatures
Libra Energy zoekt:

Senior Technisch Inkoper

Libra Energy zoekt een Senior Technisch Inkoper
Fulltime • Uitgeest
Schone Energie zoekt:

Commercieel medewerker binnendienst

Schone Energie zoekt een commercieel medewerker binnendienst
32-40 uur • Den Haag
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!