Solar Magazine - BayWa r.e. introduceert PV-Shelter voor bescherming van omvormers
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
BayWa r.e. introduceert PV-Shelter voor bescherming van omvormers
© BayWa

BayWa r.e. introduceert PV-Shelter voor bescherming van omvormers

BayWa r.e. presenteert op Solar Solutions International een primeur: de BayWa PV-Shelter. Verder toont het bedrijf zijn vernieuwde webshop en het volledige portofolio van omvormers tot aan accu's en laadpalen.

In samenwerking met zijn leveranciers presenteert BayWa op de beursvloer zijn volledig portfolio van producten en services; van de planning van een installatie tot de levering van de pv-componenten. ‘Wij beschikken over de producten en ondersteuning om het rendement op elk soort systeem te vergroten, of in combinatie met opslagsystemen en laadpalen het eigen verbruik te verhogen’, aldus het bedrijf. ‘Onze productspecialisten staan tijdens de beurs klaar om onze klanten te infomeren.’

2 verschillende maten
De nieuwe PV-Shelter beschermt de omvormers tegen alle weersomstandigheden. BayWa r.e. monteert en bekabelt de PV-Shelter, wat resulteert in meer productiviteit voor de klant. Daarbij houdt het bedrijf we kwaliteitscontroles langs de gehele productieprocedure. De PV-Shelter is verkrijgbaar in 2 verschillende maten: een variant van 2.300 bij 1.470 en 1.302 millimeter en een variant van 2.300 bij 2.844 en 1.302 millimeter.

De PV-Shelter is beschikbaar met de volgende omvormerfabrikanten: Delta, SolarEdge, Huawei, SMA en Fronius. Op verzoek levert BayWa r.e. de PV-Shelter direct op de bouwplaats.

Update 3 maart 2020: De vakbeurs Solar Solutions International is vanwege het coronavirus uitgesteld naar 7, 8 en 9 september 2020. Tickets die bezoekers hebben besteld, blijven gewoon geldig voor de nieuwe data. De beursorganisatie stuurt deze tickethouders enkele weken voor de beurs een herinnering. Professionele bezoekers kunnen bovendien nog altijd gratis toegangskaarten bestellen voor 7, 8 en 9 september 2020 via de website van Solar Solutions door gebruik te maken van de actiecode ‘SOLARMAG’.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

September 2023

De september 2023-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan teruglopende verkopen van zonnepaneelinstallateurs, de Tweede Kamerverkiezingen, recycling van zonnepanelen, het op stoom komen van de uitrol van de realtime interface en de...
Vacatures
RABLE zoekt:

Account Manager

Fulltime (40 uur) - Delft
SMA zoekt:

Technisch Trainer Nederland

Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!