Solar Magazine - VDH Solar: garantietermijnen zonnepanelen AEG verlengd naar 20 en 30 jaar
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
VDH Solar: garantietermijnen zonnepanelen AEG verlengd naar 20 en 30 jaar
© AEG

VDH Solar: garantietermijnen zonnepanelen AEG verlengd naar 20 en 30 jaar

VDH Solar meldt dat de garantietermijnen voor glas-folie- en glas-glaszonnepanelen van AEG verlengd worden naar respectievelijk 20 en 30 jaar. De verlenging van de garantie gaat per direct in.

AEG heeft zich volgens VDH Solar-directeur Lucien van der Heide in de voorbije jaren bewezen als een A-merk waarvoor consumenten bereid zijn iets extra’s te betalen. ‘De naam AEG roept bij een particulier die zonnepanelen wil kopen direct herkenning op. Het is een betaalbaar merk, wat gemakkelijker verkoopt en bij meer dan 80 procent van de mannen en vrouwen bekend is.’

‘De opbrengstgarantie voor de AEG-zonnepanelen bedroeg al 25 jaar en de productgarantie wordt nu dus fors uitgebreid’, duidt Van der Heide. De garantie is van toepassing op eventuele defecten van het product zoals het aluminium, het glas en de junctionbox. Voldoet een zonnepaneel binnen de garantieperiode niet meer aan de technische eisen? Dan kan een installateur namens de eindgebruiker aanspraak maken op de garantie.

Van der Heide: ‘AEG-klanten in de Benelux genieten hierdoor voortaan van de gemoedsrust die wordt geboden door een solide productgarantie van 20 jaar voor alle glas-folie zonnepanelen en 30 jaar voor glas-glas zonnepanelen.’ De zonnepanelen van AEG worden in de Benelux exclusief gedistribueerd door VDH Solar.

Update 3 maart 2020: De vakbeurs Solar Solutions International is vanwege het coronavirus uitgesteld naar 7, 8 en 9 september 2020. Tickets die bezoekers hebben besteld, blijven gewoon geldig voor de nieuwe data. De beursorganisatie stuurt deze tickethouders enkele weken voor de beurs een herinnering. Professionele bezoekers kunnen bovendien nog altijd gratis toegangskaarten bestellen voor 7, 8 en 9 september 2020 via de website van Solar Solutions door gebruik te maken van de actiecode ‘SOLARMAG’.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

September 2023

De september 2023-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan teruglopende verkopen van zonnepaneelinstallateurs, de Tweede Kamerverkiezingen, recycling van zonnepanelen, het op stoom komen van de uitrol van de realtime interface en de...
Vacatures
RABLE zoekt:

Account Manager

Fulltime (40 uur) - Delft
Coolblue Energie zoekt:

Accountmanager Zonnepanelen

Fulltime (40 uur) - Utrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!