Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Startschot voor bouw zonnepark Belvédère: Volta Solar plaatst 40.000 zonnepanelen
© Volta Solar

Startschot voor bouw zonnepark Belvédère: Volta Solar plaatst 40.000 zonnepanelen

Volta Solar is gestart met de bouw van zonnepark Belvédère. Het startschot werd gegeven door vertegenwoordigers van de gemeente Maastricht, de Universiteit Maastricht en Bodemzorg.

Op de voormalige vuilstort van ruim 9 hectare worden 40.000 zonnepanelen geplaatst die de Universiteit Maastricht voor 30 procent van lokaal opgewekte zonnestroom gaan voorzien.

Aanbestedingsprocedure
Bodemzorg Limburg is verantwoordelijk voor het beheren en beheersen van afgewerkte stortplaatsen in de provincie Limburg en organiseerde de afgelopen periode een aanbestedingsprocedure voor de komst van het zonnepark.

Volta Solar werd daarbij geselecteerd als leverancier voor de bouw en het onderhoud van Zonnepark Belvédère. De voormalige stortplaats in Maastricht beschikt over een vlak plateau van circa 10 hectare.

Inmiddels is Volta Solar volop bezig met het plaatsen van de PEG-onderconstructie. Na een paar dagen werk is al 25 procent van de PEG-staven geplaatst. Binnen enkele maanden zal het zonnepark worden opgeleverd.

Nu in Solar Magazine

September 2020

Harm Valk, voorzitter van de projectgroep NTA 8800: ‘Fantastisch als je zonder zonnepanelen aan BENG-eisen kunt voldoen’ Kans hagelschade zonnepanelen grootst op platte daken en kleinst bij zuidoost-oriëntatie: ‘We leggen...
Vacatures
Zonnegilde B.V. zoekt:

Servicemedewerker PV-installaties

Fulltime (40 uur) - Betonstraat 9, 8263 BL Kampen
Boss Energy Consulting zoekt:

Head of EPC (Benelux)

Fulltime (40 uur) - Belgium
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!