Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
VvE Belang neemt VvE Zonnecoach over

VvE Belang neemt VvE Zonnecoach over

VvE Belang neemt VvE Zonnecoach over van Enpuls. De VvE Zonnecoach begeleidt en ondersteunt VvE’s en appartementseigenaren die graag zonnepanelen willen.

Enpuls en belangenorganisatie VvE Belang gaven begin vorig jaar het startschot voor de VvE Zonnecoach. De onafhankelijke zonnecoach is begeleider gedurende het gehele traject voor het plaatsen van zonnepanelen bij Verenigingen van Eigenaren (VvE’s); van intake tot eindcontrole.

Zonnepanelen bij ruim 100 VvE’s
Al 139 VvE’s hebben in de algemene ledenvergadering besloten om in zonnepanelen te investeren, waarvan 104 VvE’s ook al daadwerkelijk zonnepanelen in gebruik genomen hebben. Deze gerealiseerde projecten zorgen in totaal voor zo’n 2.000 ton CO2-besparing per jaar.

Voor iedere VvE stelt de zonnecoach een adviesrapport op en beantwoordt alle technische, juridische en economische vragen, zodat de ledenvergadering volledig geïnformeerd een besluit kan nemen. Tot slot helpt de zonnecoach – waarvan er 6 in Nederland actief zijn – bij het opvragen en beoordelen van offertes.

VvE Belang stond aan de wieg van de VvE Zonnecoach en is na de oprichting begin 2018 nauw betrokken gebleven bij de ontwikkeling. VvE Zonnecoach is opgericht omdat uit onderzoek van Enpuls bleek dat VvE’s een aantal veelvoorkomende barrières tegenkomen in het proces van besluitvorming. Het gevolg is dat veel projecten al in een vroeg stadium vastlopen. 

Nu in Solar Magazine

September 2019

Coolback wil de wereld veroveren met rendementsverhogende achterwand zonnepanelen Nieuwe BENG-eisen per 1 juli 2020 van kracht: ‘De tijd van schaampaneeltjes is definitief voorbij’ SDE++ biedt kansen voor zonnewarmte: subsidie...
Vacatures
Libra Energy B.V. zoekt:

Projectleider Duurzame Energie

Projectleider Duurzame Energie in een snelgroeiende organisatie Wil jij deel uitmaken van het behalen van de klimaatdoelstellingen door het toepassen van Zonne-energie, E-mobility en Smart Energy Solutions? Dan zijn wij op zoek naar jou. Jouw...
Fulltime (40 uur) - Velsen-Noord, 1951 AC 199
Zonmaat zoekt:

Elektricien omgeving Noord-Holland

Wil jij meebouwen aan een duurzame toekomst? Vanwege de aanhoudende groei van Zonmaat zijn wij op zoek naar een ‘Elektricien Zonnepanelen’. Wij zijn actief in duurzame energie en plaatsen op grote schaal zonnepanelen. Klanten van onze...
Fulltime (40 uur) - W.M. Dudokweg 14, 1703 DB Heerhugowaard
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!