Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
VvE Belang neemt VvE Zonnecoach over

VvE Belang neemt VvE Zonnecoach over

VvE Belang neemt VvE Zonnecoach over van Enpuls. De VvE Zonnecoach begeleidt en ondersteunt VvE’s en appartementseigenaren die graag zonnepanelen willen.

Enpuls en belangenorganisatie VvE Belang gaven begin vorig jaar het startschot voor de VvE Zonnecoach. De onafhankelijke zonnecoach is begeleider gedurende het gehele traject voor het plaatsen van zonnepanelen bij Verenigingen van Eigenaren (VvE’s); van intake tot eindcontrole.

Zonnepanelen bij ruim 100 VvE’s
Al 139 VvE’s hebben in de algemene ledenvergadering besloten om in zonnepanelen te investeren, waarvan 104 VvE’s ook al daadwerkelijk zonnepanelen in gebruik genomen hebben. Deze gerealiseerde projecten zorgen in totaal voor zo’n 2.000 ton CO2-besparing per jaar.

Voor iedere VvE stelt de zonnecoach een adviesrapport op en beantwoordt alle technische, juridische en economische vragen, zodat de ledenvergadering volledig geïnformeerd een besluit kan nemen. Tot slot helpt de zonnecoach – waarvan er 6 in Nederland actief zijn – bij het opvragen en beoordelen van offertes.

VvE Belang stond aan de wieg van de VvE Zonnecoach en is na de oprichting begin 2018 nauw betrokken gebleven bij de ontwikkeling. VvE Zonnecoach is opgericht omdat uit onderzoek van Enpuls bleek dat VvE’s een aantal veelvoorkomende barrières tegenkomen in het proces van besluitvorming. Het gevolg is dat veel projecten al in een vroeg stadium vastlopen. 

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Zonnepanelen op het dak zoekt:

Verkoper Zonnepanelen

Zonnepanelen op het dak zoekt een Verkoper Zonnepanelen.
Fulltime • Barneveld
SMA Benelux zoekt:

Service Line medewerker – 2e lijn support (interim)

SMA Benelux zoekt een Service Line medewerker – 2e lijn support (interim)
Fulltime • Mechelen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!