Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
VvE Belang neemt VvE Zonnecoach over

VvE Belang neemt VvE Zonnecoach over

VvE Belang neemt VvE Zonnecoach over van Enpuls. De VvE Zonnecoach begeleidt en ondersteunt VvE’s en appartementseigenaren die graag zonnepanelen willen.

Enpuls en belangenorganisatie VvE Belang gaven begin vorig jaar het startschot voor de VvE Zonnecoach. De onafhankelijke zonnecoach is begeleider gedurende het gehele traject voor het plaatsen van zonnepanelen bij Verenigingen van Eigenaren (VvE’s); van intake tot eindcontrole.

Zonnepanelen bij ruim 100 VvE’s
Al 139 VvE’s hebben in de algemene ledenvergadering besloten om in zonnepanelen te investeren, waarvan 104 VvE’s ook al daadwerkelijk zonnepanelen in gebruik genomen hebben. Deze gerealiseerde projecten zorgen in totaal voor zo’n 2.000 ton CO2-besparing per jaar.

Voor iedere VvE stelt de zonnecoach een adviesrapport op en beantwoordt alle technische, juridische en economische vragen, zodat de ledenvergadering volledig geïnformeerd een besluit kan nemen. Tot slot helpt de zonnecoach – waarvan er 6 in Nederland actief zijn – bij het opvragen en beoordelen van offertes.

VvE Belang stond aan de wieg van de VvE Zonnecoach en is na de oprichting begin 2018 nauw betrokken gebleven bij de ontwikkeling. VvE Zonnecoach is opgericht omdat uit onderzoek van Enpuls bleek dat VvE’s een aantal veelvoorkomende barrières tegenkomen in het proces van besluitvorming. Het gevolg is dat veel projecten al in een vroeg stadium vastlopen. 

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
Zonnepanelen op het dak BV zoekt:

Verkoper / Adviseur Zonnepanelen - Regio Noordwest-Nederland

Fulltime (40 uur) - Barneveld, 3771 NR, Zwolleweg 9
Boss Energy Consulting zoekt:

Head of Construction

Fulltime (40 uur) - Belgium
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!