Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Liander wil Energiescan voor zonnepanelen bij agariërs uitbreiden
© Anatoliygleb | Dreamstime.com

Liander wil Energiescan voor zonnepanelen bij agariërs uitbreiden

Meerdere gemeenten hebben bij netbeheerder Liander interesse getoond voor het project Zon op Dak of werken er zelfs al mee. Er worden onder meer Energiescans gemaakt om de potentie van zonnepanelen vast te stellen.

LTO Noord heeft afgelopen zomer de handen ineengeslagen met Liander om een gebiedsgerichte aanpak te ontwikkelen, inclusief strategische netverzwaring, voor het realiseren van zonnepanelen op agrarische daken. De scan geeft snel inzicht in de technische en financiële haalbaarheid, opbrengsten en kosten van de panelen en of het elektriciteitsnet moet worden verzwaard. Zo krijgen agrariërs inzicht in hun businesscase en kunnen ze een weloverwogen beslissing nemen.

Dammie van der Poel van loon- en aannemersbedrijf Gebroeders van der Poel is een van de mensen die is aangesloten bij het project. Samen met Erwin Haveman (LTO Noord) en Esmeralde van Vliet (Liander) vertelt hij erover in onderstaande videoreportage.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Rooftop Energy zoekt:

(jr.) Asset Manager

Rooftop Energy zoekt een (jr.) Asset Manager
32-40 uur per week • Rotterdam
SolarEdge zoekt:

Technical Service Engineer – Tier 2

SolarEdge zoekt een Technical Service Engineer – Tier 2
Fulltime • Vianen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!