Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Diamantbeurs Amsterdam voorzien van dakgeïntegreerde zonnepanelen
© ZJA | Hermans Techniglaz | Capital C

Diamantbeurs Amsterdam voorzien van dakgeïntegreerde zonnepanelen

Hermans Techniglaz heeft Capital C, voorheen bekend als de Diamantbeurs Amsterdam, voorzien van dakgeïntegreerde zonnepanelen. De zonnepanelen zijn verwerkt in een koepel op het dak.

Het getransformeerde pand is ontworpen door het architectenbureau ZJA Zwarts & Jansma Architecten, met als doel een plek in Amsterdam waar ontmoeting, samenwerking en creativiteit centraal staan. Het is nu een centrum waar evenementen, workshops en minicolleges plaatsvinden, waar bedrijven kantoor houden en waar topontwerpers en jong talent hun werk tonen.

Op maat gemaakt
In opdracht van Octatube heeft Hermans Techniglaz de op maat gemaakte en geïsoleerde PowerGlaz bipv-panelen geleverd voor de glaskoepel op de zevende verdieping. Hieronder bevinden zich het dakterras, het restaurant en de loungebar. De geïntegreerde zonnecellen wekken energie op en hebben tevens een zonwerende functie om het binnenklimaat zo stabiel mogelijk te houden. Het totaal geïnstalleerde vermogen is ruim 25 kilowattpiek, in combinatie met een lichtdoorlaatbaarheid van circa 25 procent. Vanwege de vorm van de koepel zijn er 132 op maat gemaakte panelen geproduceerd.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
Zonmaat zoekt:

Monteur Zonnepanelen Utrecht

Fulltime (40 uur) - Vianen, Utrecht
Boss Energy Consulting zoekt:

Solar Project Developer

Fulltime (40 uur) - Amsterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!