Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
KiesZon plaatst 48.000 zonnepanelen bij Montea
© KiesZon

KiesZon plaatst 48.000 zonnepanelen bij Montea

Montea heeft KiesZon de opdracht gegeven om 48.000 zonnepanelen te plaatsen op een 7-tal locaties, verspreid door Nederland. De eerste 5.000 zonnepanelen zijn al geplaatst op het dak van een gebouw in Eindhoven.

Medio april 2020 verwachten Montea en KiesZon het gehele project op te leveren. De jaarlijkse CO2-reductie van het project bedraagt bijna 9.000 ton. Montea wist in de najaarsronde van de Stimuleringsregeling Duurzame Energie (SDE+) voor ten minste 4 projecten subsidie te verkrijgen.

Verduurzamingsoperatie
Montea is bezig met een grootscheepse verduurzamingsoperatie van zijn vastgoedportefeuille. Een groot aantal logistieke magazijnen in België is al voorzien van zonnepanelen: circa 136.000 vierkante meter, goed voor een zonnestroomproductie van 4,5 miljoen kilowattuur per jaar. 

In 2019 en 2020 worden daar samen met KiesZon nog eens 7 projecten in Nederland aan toegevoegd. Hylcke Okkinga, directeur Montea Nederland: ‘Een duurzame vastgoedportefeuille is een speerpunt voor ons en investeren in zonnepanelen is hierbij een essentieel onderdeel. Voor 2019 ambieerden we een verviervoudiging van de oppervlakte aan zonnepanelen in onze globale portefeuille. Met de 350.000 vierkante meter extra geplaatste zonnepanelen produceren we energie voor meer dan 10.000 gezinnen. KiesZon is voor ons de ideale partij om onze ambities in Nederland waar te maken.’

Nu in Solar Magazine

Mei 2020

Coolblue stoomt snel op naar top residentiële zonne-energiemarkt: ‘De internetverkoop van zonnepanelen werkt’ Joint Solar Programme III: hybride tandemzonnecel van 30 procent binnen handbereik voor Nederlandse onderzoekers De...
Vacatures
Solaris Industria zoekt:

Accountmanager Solar

kWh People zoekt voor Solaris Industria een Accountmanager
Fulltime • Utrecht
Zon & Zo zoekt:

Teamlid Elektricien

Zon & Zo zoekt een Teamlid Elektricien
Fulltime • Alblasserdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!