Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Provincie Flevoland start nieuwe subsidieronde kleinschalige energie-initiatieven

Provincie Flevoland start nieuwe subsidieronde kleinschalige energie-initiatieven

De provincie Flevoland stelt vanaf 16 augustus tot met 31 oktober 2019 de subsidie voor kleinschalige energie-initiatieven voor de tweede keer open. De subsidie kan onder meer aangewend worden voor zonne-energie.

De subsidie is bedoeld om inwoners te helpen om initiatieven voor energiebesparing, -opwek, -opslag en -distributie te ontplooien. Het gaat om lokale initiatieven die kunnen doorgroeien naar provinciaal niveau. De regeling is breed opgezet.

De provincie wil vooral een beroep doen op de inventiviteit en maatschappelijke betrokkenheid van Flevolanders om oplossingen te vinden voor lokale uitdagingen op het gebied van de energietransitie.

De subsidieregeling werd afgelopen april voor de eerste keer opengesteld. Hij wordt tot eind 2020 in totaal 5 keer voor een bepaalde periode opengesteld. Dit wordt gedaan omdat een expertteam de aanvragen beoordeelt. Door de regeling steeds beperkt open te stellen, krijgt het expertteam voldoende tijd om de aanvragen goed te beoordelen. Meer informatie over de subsidieregeling zijn te vinden op de Subsidies in het loket van de provincie Flevoland.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Sunvest zoekt:

Accountmanager zonneparken

Sunvest zoekt een accountmanager zonneparken
Fulltime • Utrecht
Zelfstroom zoekt:

Accountmanager

Zelfstroom zoekt een Accountmanager
Fulltime • 's-Hertogenbosch
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!