Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Provincie Flevoland start nieuwe subsidieronde kleinschalige energie-initiatieven

Provincie Flevoland start nieuwe subsidieronde kleinschalige energie-initiatieven

De provincie Flevoland stelt vanaf 16 augustus tot met 31 oktober 2019 de subsidie voor kleinschalige energie-initiatieven voor de tweede keer open. De subsidie kan onder meer aangewend worden voor zonne-energie.

De subsidie is bedoeld om inwoners te helpen om initiatieven voor energiebesparing, -opwek, -opslag en -distributie te ontplooien. Het gaat om lokale initiatieven die kunnen doorgroeien naar provinciaal niveau. De regeling is breed opgezet.

De provincie wil vooral een beroep doen op de inventiviteit en maatschappelijke betrokkenheid van Flevolanders om oplossingen te vinden voor lokale uitdagingen op het gebied van de energietransitie.

De subsidieregeling werd afgelopen april voor de eerste keer opengesteld. Hij wordt tot eind 2020 in totaal 5 keer voor een bepaalde periode opengesteld. Dit wordt gedaan omdat een expertteam de aanvragen beoordeelt. Door de regeling steeds beperkt open te stellen, krijgt het expertteam voldoende tijd om de aanvragen goed te beoordelen. Meer informatie over de subsidieregeling zijn te vinden op de Subsidies in het loket van de provincie Flevoland.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Zon&Co zoekt:

Verkoopadviseur Zonne-energie

Zon&Co zoekt een
32-38 uur per week • Amsterdam
Wocozon zoekt:

Groene projectbegeleider

Wocozon zoekt een froene projectbegeleider
32-40 uur • De Meern - Utrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!