Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
LG Solar verhoogt vermogens van zonnepanelen met 5 procent
© LG Solar

LG Solar verhoogt vermogens van zonnepanelen met 5 procent

LG breidt het vermogen van diverse zonnepanelen uit. Voor het zonnepaneel LG NeON 2 gaat het vermogen van 340 naar 350 tot 355 wattpiek en voor het zonnepaneel NeON 2 Black gaat dit van 325 naar 340 wattpiek.

LG verhoogt in de nazomer van dit jaar de prestatieniveaus van al zijn modules met zo'n 5 procent en legt hiermee naar eigen zeggen de basis voor verdere groei. Het is mogelijk om voor deze modules een pre-order te plaatsen.

NeON R
LG introduceerde half juli al het nieuwe zonnepaneel NeON R in de  V5-serie en startte direct met de uitlevering van dit zonnepaneel met een vermogen van 375 wattpiek.

‘De huidige ontwikkeling toont aan dat de vraag naar hoogwaardige, krachtige premiummodellen blijft toenemen’, stelt Michael Harre, vice president EU Solar Group bij LG. ‘De prestaties en betrouwbaarheid van zonnepanelen worden steeds belangrijker binnen het selectieproces en zo komen consumenten bij onze premium modules uit. Zij profiteren niet alleen van onze kwaliteit in de vorm van betere prestaties, maar bijvoorbeeld ook van uitgebreide prestatiegaranties. Om het vertrouwen van gebruikers en partners verder te versterken, blijven we onze highperformancemodules verder ontwikkelen.’

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Zonmaat zoekt:

Monteur zonnepanelen

Zonmaat zoekt een monteur zonnepanelen omgeving Utrecht.
Fulltime • Omgeving Utrecht
Zonnegilde zoekt:

Technisch Projectleider PV-installaties

Zonnegilde zoekt een Technisch Projectleider PV-installaties
Fulltime • Kampen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!