Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Delfts PHYSEE krijgt internationale certificering voor solar isolatieglas van Pilkington
foto: PHYSEE

Delfts PHYSEE krijgt internationale certificering voor solar isolatieglas van Pilkington

Het Delftse bedrijf PHYSEE heeft een internationale certificering voor zijn solar isolatieglas ontvangen. De certificering onderstreept de functionaliteit van de PHYSEE PowerWindows.

PowerWindows evenaart nu volgens het bedrijf de kwaliteit van standaardisolatieglas. Na een succesvolle EN1279-6 testreeks kan Pilkington Nederland een 10-jarige garantie  aanbieden op de PowerWindows van PHYSEE. De PowerWindows zijn wekenlang getest in de speciale klimaatkamers van Pilkington Gelsenkirchen (Duitsland), waar tot 20 jaar extreme weersomstandigheden kunnen worden nagebootst.

De PowerWindows kunnen als standaard geïntegreerd gevelsysteem geïnstalleerd worden en zorgen voor een energiebesparing tot 20 procent in grote gebouwen. Elke PowerWindow is uitgerust met op maat gemaakte strips met geïntegreerde zonnecellen en sensoren in de afstandhouder van het isolatieglas; hierdoor wordt schone energie opgewekt en worden klimaatdata verzameld. Dit met behoud van functionaliteit en transparantie van het isolatieglas.

Om de PowerWindow te standaardiseren en risico’s te beperken, heeft PHYSEE de samenwerking met Pilkington Nederland, een vooraanstaand bedrijf in glastechnologie, gezocht om gezamenlijk de PowerWindows te produceren en de duur- en klimaatbestendigheidstesten uit te voeren. Dit jaar zal PHYSEE meer dan 1.500 PowerWindows installeren in meerdere residentiële en commerciële hoogbouwprojecten in Nederland en elders in Europa.

Nu in Solar Magazine

Juni 2021

Platform Preventie Valgevaar: ‘Wettelijke veiligheidseisen massaal genegeerd’ Inspectie SZW controleert dit jaar gericht op veilig werken op hoogte bij installatie zonnepanelen Kant-en-klare oplossing voor uitbannen dwangarbeid...
Vacatures
Zonmaat zoekt:

Medior Elektricien Zonnepanelen (M/V) Friesland

Fulltime (40 uur) - Frjentsjerterdyk 1, Sexbierum, Friesland, 8855 XC
Zonmaat zoekt:

Magazijnmedewerker (m/v) Utrecht

Fulltime (40 uur) - Bolgerijsekade 5, Vianen, Utrecht, 4131 NT
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!