Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
RAI Amsterdam neemt 2.164 extra zonnepanelen in gebruik
foto: RAI Amsterdam

RAI Amsterdam neemt 2.164 extra zonnepanelen in gebruik

Op het dak van RAI Amsterdam zijn 2.164 extra zonnepanelen geplaatst. In totaal heeft RAI Amsterdam nu 1 megawattpiek aan zon-pv op haar dak liggen.

Met de plaatsing van 1.632 zonnepanelen werd door Oskomera Solar Power Solutions en Nuon in 2013 het destijds grootste zonnedak van Amsterdam gerealiseerd. Sindsdien is ook het Amtrium nog van zonnepanelen voorzien, te weten 173 stuks.

Sinds begin april liggen ook de daken van de hallen 10, 11 en 12 vol met zonnepanelen. In totaal zijn er op de 3 hallen 2.164 zonnepanelen geplaatst.

Bij RAI Amsterdam vinden jaarlijks circa 500 evenementen plaats, onderverdeeld in internationale congressen, (vak)beurzen, evenementen en meer dan 1.000 kleinere congressen, presentaties en meetings die in totaal zo’n 1,6 miljoen bezoekers per jaar trekken.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
Zonneplan zoekt:

Technisch beheerder

Fulltime (40 uur) - Zwolle, 8021 EV 13D
TechCaps (Xaam) zoekt:

Service en Onderhoud Monteur Zonnepanelen

Fulltime (40 uur) - Bladel, Steenslag 1, 5531 MC
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!