Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
RAI Amsterdam neemt 2.164 extra zonnepanelen in gebruik
foto: RAI Amsterdam

RAI Amsterdam neemt 2.164 extra zonnepanelen in gebruik

Op het dak van RAI Amsterdam zijn 2.164 extra zonnepanelen geplaatst. In totaal heeft RAI Amsterdam nu 1 megawattpiek aan zon-pv op haar dak liggen.

Met de plaatsing van 1.632 zonnepanelen werd door Oskomera Solar Power Solutions en Nuon in 2013 het destijds grootste zonnedak van Amsterdam gerealiseerd. Sindsdien is ook het Amtrium nog van zonnepanelen voorzien, te weten 173 stuks.

Sinds begin april liggen ook de daken van de hallen 10, 11 en 12 vol met zonnepanelen. In totaal zijn er op de 3 hallen 2.164 zonnepanelen geplaatst.

Bij RAI Amsterdam vinden jaarlijks circa 500 evenementen plaats, onderverdeeld in internationale congressen, (vak)beurzen, evenementen en meer dan 1.000 kleinere congressen, presentaties en meetings die in totaal zo’n 1,6 miljoen bezoekers per jaar trekken.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Duramotion zoekt:

Technical Sales Manager

Duramotion is op zoek naar een Technical Sales Manager
Fulltime • Heerlen
Sungevity zoekt:

Technisch Manager Solar

Sungevity zoekt een Technisch Manager Solar
Fulltime • Amsterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!