Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Grootste zonnedak van Amsterdam bij de RAI

Grootste zonnedak van Amsterdam bij de RAI

Met de plaatsing van 1.632 zonnepanelen wordt de komende weken op Hal 8 van Amsterdam RAI het grootste zonnedak van Amsterdam gerealiseerd.

De zonnepaneleninstallatie levert 360.000 kilowattuur, en is vergelijkbaar met de jaarlijkse elektriciteitsvoorziening van honderdveertig Amsterdamse huishoudens. De zonnepanelen zorgen voor een CO2-reductie van zo'n honderdvijftig ton per jaar. Amsterdam RAI investeert daarmee in duurzame opwekking om haar positie als internationaal toonaangevend beurs- en congrescentrum te versterken. Begin 2014 worden de zonnepanelen officieel in gebruik genomen.

Energiepartner Nuon realiseert samen met Oskomera Solar Power Solutions het zonnedak op de RAI. Met de zonnepanelen op de grootste hal van het RAI-complex is een langjarige investering gemoeid van vijfhonderdduizend euro. Dit wordt gefinancierd door Triodos Bank, huisbanken Deutsche Bank en Rabobank Amsterdam en een lening van het Amsterdams Investeringsfonds. Het fonds van de gemeente Amsterdam waarmee zij investeert in duurzame energieprojecten in de stad. Gezamenlijk creëren de betrokken partijen daarmee het grootste zonnedak van Amsterdam .

 

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Zelfstroom zoekt:

Senior Administrateur

Zelfstroom zoekt een Senior Administrateur
Fulltime • 's-Hertogenbosch
kWh People zoekt:

Junior Project Manager

kWh People zoekt voor een van zijn opdrachtgevers een Junior Project Manager
32-40 uur • Amsterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!