Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Conduct Technical Solutions introduceert RoofSupport CLICK
foto: Conduct Technical Solutions

Conduct Technical Solutions introduceert RoofSupport CLICK

Tijdens de vakbeurs Solar Solutions presenteert Conduct Technical Solutions uit Barendrecht de nieuwste variant uit het RoofSupport-programma: RoofSupport CLICK.

RoofSupport CLICK biedt met de klikbare bevestiging van de draadgoot op de RS-daksteun en de klikverbinding tussen de draadgoten een snelle montage. Hierbij is geen gereedschap nodig. RoofSupport CLICK is elektrolytisch verzinkt op basis van zink plus overeenkomstig tabel 9 uit de IEC61537. Met deze 1.200-uurs-zoutneveltest is aantoonbaar gemaakt dat de corrosiebestendigheid categorie 8+ betreft. Dit is op roestvaststaal na de hoogst haalbare corrosiebestendigheid. Door de klikverbinding van de draadgoot is potentiaal vereffening tot en met 100 strekkende meter gegarandeerd. 

RoofSupport CLICK is verkrijgbaar in breedtes van 60 tot en met 300 millimeter en in sets van 12 tot en met 25 meter op basis van 1 artikelnummer. RoofSupport CLICK is verkrijgbaar bij de landelijk dekkende elektrotechnische én pv-groothandels.

Conduct Technical Solutions is tijdens Solar Solutions op 19, 20 en 21 maart 2019 te bezoeken op standnummer D10.1 (red. rectificatie: per abuis stond Conduct Technical Solutions niet vermeld in de exposantenlijst in de maart-editie van Solar Magazine, dit is reeds aangepast). Gratis toegangskaarten voor Solar Solutions kunnen hier besteld worden met de code ‘19SOLARMAG’.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Zelfstroom zoekt:

Performance Marketeer

Zelfstroom zoekt een Performance Marketeer
Fulltime • 's-Hertogenbosch
engineering4solar zoekt:

PV-engineer

engineering4solar zoekt een PV-engineer.
Fulltime • Rosmalen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!