Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Hanergy voorziet eerste Nederlandse woning van zonnedakpannen Hantile
foto: Hanergy

Hanergy voorziet eerste Nederlandse woning van zonnedakpannen Hantile

Zonne-energiefabrikant Hanergy heeft in Nederland voor het eerst 2 woningen uitgerust met zijn zonnedakpan Hantile. De zonnedakpannen van de Chinese fabrikant zijn uitgerust met dunne-filmzonnecellen.

De huizen met de Hantiles staan in Groningen en zijn gerealiseerd in samenwerking met Van Wijnen Gorredijk. Er zijn 46 exemplaren van het building integrated pv (bipv-)product toegepast op de daken van 2 woningen. Het totale vermogen van de 2 pv-systemen is 12,5 kilowattpiek. Jaarlijks zullen de zonnedakpannen 9.800 kilowattuur zonnestroom gaan genereren.

De Hantile is gebaseerd op dunne-filmzonnecellen van MiaSolé. Dit bedrijf werd enkele jaren geleden overgenomen door Hanergy en de cigs-technologie van de Amerikaanse onderneming die werd opgericht in 2001 vormt de basis van Hantile.

Li Ming, chief executive officer van Hanergy, over het project: ‘We zijn zeer verheugd over de succesvolle afronding van ons eerste Hantile-project in Nederland en we verheugen ons op het werken aan meer projecten met Van Wijnen Gorredijk.’

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Baywa r.e. zoekt:

Technisch commerciële binnendienst (NL)

BayWa r.e. zoekt voor de Nederlandse markt een technisch commerciële binnendienst (m/v)
Fulltime • Nederland
Zon & Zo zoekt:

Commercieel adviseur MKB

Zon & Zo zoekt een commercieel adviseur MKB
Fulltime • Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!