Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Zeeuwind: subsidie voor 5,4 megawattpiek nieuwe SDE+-projecten
foto: Zeeuwind

Zeeuwind: subsidie voor 5,4 megawattpiek nieuwe SDE+-projecten

Zeeuwind heeft voor het initiatief Zon Offensief Zeeland – waarbij daken gebundeld worden tot grootschalige zonne-energieprojecten – met succes voor 17 bedrijven 5,4 megawattpiek SDE+-subsidie aangevraagd.

De subsidie is toegekend vanuit de najaarsronde van de SDE+-regeling 2018. Zeeuwind organiseert de SDE+-subsidie en de financiering. Eerder werden al 2.500 zonnepanelen geïnstalleerd via het Zon Offensief Zeeland en dat aantal wordt dit jaar uitgebreid tot 20.000 stuks.

Voor de ondernemers van de 17 bedrijven worden de technische studies en businesscases verder uitgewerkt. Overigens wacht Zeeuwind nog op een positieve beschikking van nog eens 2,6 megawattpiek.  ECONNETIC meldde in oktober al 40 megawattpiek aan pv-projecten te hebben aangevraagd in de najaarsronde van de Stimuleringsregeling Duurzame Energie (SDE+), waaronder diverse projecten voor Zeeuwind.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Solar Tester zoekt:

Technisch commercieel medewerker

Solar Tester zoekt een technisch commercieel medewerker
Solar Tester • Schinnen
engineering4solar zoekt:

PV-engineer

engineering4solar zoekt een PV-engineer.
Fulltime • Rosmalen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!