Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
DZB Leiden start marktconsultatie voor zonnepanelenoverkapping

DZB Leiden start marktconsultatie voor zonnepanelenoverkapping

DZB Leiden is voornemens om in de nabije toekomst 1 of 2 opdrachten aan te besteden voor de plaatsing van een overkapping met zonnepanelen voor auto’s in combinatie met een dakgebonden pv-systeem.

De overkapping moet komen aan de Le Pooleweg 11 waar DZB Leiden gevestigd is. Het zonnepanelendak moet komen bij het naastgelegen DZB Chocolade waarvoor medewerkers van het reïntegratiebedrijf actief zijn. Beide partijen willen een Europese aanbestedingsprocedure in de markt wegzetten en als onderdeel van de voorbereiding hiervan is de marktconsultatie georganiseerd.

‘Bij DZB Leiden draait het om de ontwikkeling van mensen. Al jarenlang helpen wij werkzoekenden bij het vinden van werk, waarin ze kunnen groeien en waar ze op hun plek zijn. Daarom zoeken wij bij deze opdracht dan ook naar de verbinding tussen Leidse werkzoekenden en de opdracht’, is te lezen in de publicatie van DZB Leiden.

Nu in Solar Magazine

Maart 2019 editie

Sander Leenders (Essent) en Wilco Zandvliet (EnergieWonen Groep): ‘Verkopen binnen enkele jaren verdubbelen’ De Start-up | Uitrolbaar zonnetapijt topvolleyballer moet Nederlandse sportvelden veroveren Enexis en TenneT maken...
Vacatures
SolarEdge zoekt:

Technisch Marketing Engineer BeLux

SolarEdge zoekt in België een Technisch Marketing Engineer BeLux
Fulltime • België
JansZon zoekt:

Tekenaar/Sales ondersteuning zonne-energie

JansZon zoekt een Tekenaar/Sales ondersteuning zonne-energie in Amsterdam
24-40 uur • Amsterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!