Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
DZB Leiden start marktconsultatie voor zonnepanelenoverkapping

DZB Leiden start marktconsultatie voor zonnepanelenoverkapping

DZB Leiden is voornemens om in de nabije toekomst 1 of 2 opdrachten aan te besteden voor de plaatsing van een overkapping met zonnepanelen voor auto’s in combinatie met een dakgebonden pv-systeem.

De overkapping moet komen aan de Le Pooleweg 11 waar DZB Leiden gevestigd is. Het zonnepanelendak moet komen bij het naastgelegen DZB Chocolade waarvoor medewerkers van het reïntegratiebedrijf actief zijn. Beide partijen willen een Europese aanbestedingsprocedure in de markt wegzetten en als onderdeel van de voorbereiding hiervan is de marktconsultatie georganiseerd.

‘Bij DZB Leiden draait het om de ontwikkeling van mensen. Al jarenlang helpen wij werkzoekenden bij het vinden van werk, waarin ze kunnen groeien en waar ze op hun plek zijn. Daarom zoeken wij bij deze opdracht dan ook naar de verbinding tussen Leidse werkzoekenden en de opdracht’, is te lezen in de publicatie van DZB Leiden.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2019

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt maakt zich op voor lineaire groei Nederland maakt zich op voor het solar decennium NATIONAAL...
Vacatures
BayWa zoekt:

Technisch commerciële binnendienst (Nederland)

BayWa zoekt een Sales Representative Technisch commerciële binnendienst
Fulltime • Nederland
Pon Power zoekt:

Projectmanager CAT Solar

Pon Power zoekt een projectmanager CAT Solar
Fulltime • Almere
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!