Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
DZB Leiden start marktconsultatie voor zonnepanelenoverkapping

DZB Leiden start marktconsultatie voor zonnepanelenoverkapping

DZB Leiden is voornemens om in de nabije toekomst 1 of 2 opdrachten aan te besteden voor de plaatsing van een overkapping met zonnepanelen voor auto’s in combinatie met een dakgebonden pv-systeem.

De overkapping moet komen aan de Le Pooleweg 11 waar DZB Leiden gevestigd is. Het zonnepanelendak moet komen bij het naastgelegen DZB Chocolade waarvoor medewerkers van het reïntegratiebedrijf actief zijn. Beide partijen willen een Europese aanbestedingsprocedure in de markt wegzetten en als onderdeel van de voorbereiding hiervan is de marktconsultatie georganiseerd.

‘Bij DZB Leiden draait het om de ontwikkeling van mensen. Al jarenlang helpen wij werkzoekenden bij het vinden van werk, waarin ze kunnen groeien en waar ze op hun plek zijn. Daarom zoeken wij bij deze opdracht dan ook naar de verbinding tussen Leidse werkzoekenden en de opdracht’, is te lezen in de publicatie van DZB Leiden.

Nu in Solar Magazine

Mei 2019

Vernieuwde aanpak innovatie in zonne-energie door ECN part of TNO: ‘Het is tijd voor pv 2.0, we bewegen steeds verder weg van one-size-fits-all-oplossingen’ Nieuw directieteam KiesZon wil groeien in zakelijke én...
Vacatures
Libra Energy zoekt:

Stagiair Data Analist

Libra Energy zoekt een Stagiair Data Analist.
Fulltime • Uitgeest
Zon & Zo zoekt:

Teamlid Installateur

Zon & Zo zoekt een Teamlid Installateur
Fulltime • Alblasserdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!