Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
HVC levert opnieuw zonnepark op, 11.000 zonnepanelen voor Wieringermeer

HVC levert opnieuw zonnepark op, 11.000 zonnepanelen voor Wieringermeer

Zonnepark Wieringermeer is klaar voor de productie van zonnestroom. De ruim 11.000 zonnepanelen zijn geplaatst op de door Afvalzorg ontwikkelde duurzame fundering Solarbase.

Het recyclebedrijf Sortiva van GPGroot en HVC namen afgelopen maand al het zonnepark Boekelermeer in gebruik. Dat zonnepark telt 8.000 zonnepanelen.

Beide zonneparken zijn gebouwd door Pfalzsolar. Zonnepark Wieringermeer gaat 3 miljoen kilowattuur zonnestroom produceren op een gebied van 3,5 hectare.

De ondergrond is voorzien van Solarbase. Deze betonachtige fundering op basis van gecertificeerde bouwstoffen, heeft goede verankerings- en funderingstechnische eigenschappen. Het is nagenoeg op elke ondergrond te plaatsen omdat er niet in de bodem geboord hoeft te worden. Daarmee is het een geschikte fundering voor stortplaatsen en bovenafdichtingen voor zonneparken. Zonnepanelen kunnen met Solarbase ook dichter bij de grond worden geplaatst. --

Nu in Solar Magazine

Mei 2019

Vernieuwde aanpak innovatie in zonne-energie door ECN part of TNO: ‘Het is tijd voor pv 2.0, we bewegen steeds verder weg van one-size-fits-all-oplossingen’ Nieuw directieteam KiesZon wil groeien in zakelijke én...
Vacatures
Libra Energy zoekt:

Stagiair Logistiek

Libra Energy zoekt een Stagiair Logistiek
Fulltime • Uitgeest
SolarEdge zoekt:

BeLux Service Engineer VIP

SolarEdge zoekt in België een BeLux Service Engineer VIP
Fulltime • België
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!