Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Zonnepanelen voor ruim 300 huurders Fien Wonen

Zonnepanelen voor ruim 300 huurders Fien Wonen

Fien Wonen gaat nog dit jaar kosteloos zonnepanelen aanbrengen op ruim 300 woningen. De besparing die hierdoor op het energieverbruik wordt gerealiseerd, komt volledig ten goede van de huurders.

‘We starten een veel groter traject waarin we circa 1.800 woningen de komende jaren gaan voorzien van een duurzame energiebron’, aldus Elisabeth ter Borg, directeur-bestuurder van Fien Wonen. ‘De eerste 300 woningen zijn geselecteerd op basis van de ligging van de woning en het dak en de kwaliteit van de woning. Daarnaast kunnen we niet alle 1.800 woningen in één keer doen. De huurders waarbij de zonnepanelen geplaatst worden, krijgen van ons tijdig bericht. Dit plan en de uitvoering ervan hebben we natuurlijk wel eerst besproken en vastgesteld met onze huurdersorganisaties.’

De komende jaren plaatst ze niet alleen zonnepanelen. Sommige woningen zijn daarvoor niet geschikt en voor die woningen moet ze samen naar alternatieve energiebronnen zoeken.

Tegelijkertijd maakt Fien Wonen zich  sterk om wonen betaalbaar te houden voor haar huurders. Met de uitvoering van dit plan worden 2 doelstellingen gerealiseerd; structureel lagere woonlasten voor deze huurders en hun woningen energiezuiniger.

Nu in Solar Magazine

Mei 2020

Coolblue stoomt snel op naar top residentiële zonne-energiemarkt: ‘De internetverkoop van zonnepanelen werkt’ Joint Solar Programme III: hybride tandemzonnecel van 30 procent binnen handbereik voor Nederlandse onderzoekers De...
Vacatures
NPG zoekt:

(Junior) ontwikkelaar zon

NPG zoekt een (Junior) ontwikkelaar zon, regio Nederland
Fulltime • Regio Nederland
Anoniem zoekt:

Customer Support Technician – Solar

Een anoniem bedrijf zoekt een Customer Support Technician – Solar
Fulltime • Eindhoven
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!