Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Aanleg 6.800 zonnepanelen Haags zonnepark ’t Oor van start
(foto: EvHb)

Aanleg 6.800 zonnepanelen Haags zonnepark ’t Oor van start

De eerste van 6.8100 zonnepanelen van een zonnepark in Den Haag zijn geplaatst. De aanleg van zonnepark ’t Oor aan de Loolaan door Energie van Hollandsche bodem is daarmee officieel gestart.

Zuidelijk van het IJsclubpad bouwt het bedrijf een installatie met 5700 panelen, noordelijk komen er 1.100 zonnepanelen op het ‘eco-zonnepark’. Samen gaan ze per jaar 2 megawattuur aan stroom produceren. Zonnepark ’t Oor ligt tussen twee spoorverbindingen in. Voor treinreizigers en alle andere passanten wordt de bouw van het zonnepark van Energie van Hollandsche bodem de komende maanden zichtbaar. Het is deze zomer klaar. Een half jaar later volgt dan de ingebruikname van de installatie van het eco-zonnepark.

De aanleg van het het ecopark – een initiatief van Helena Sustainable Innovations in samenwerking met Energie van Hollandsche bodem- is deels al wel bezig.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Polyglot zoekt:

Customer Support Technician

For its client Polyglot is looking for a Customer Support Technician NL/ENG
Fulltime • Nederland
Zon & Zo zoekt:

Teamlid Elektricien

Zon & Zo zoekt een Teamlid Elektricien
Fulltime • Alblasserdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!