Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Provincie Noord-Brabant verstrekt 27,1 miljoen euro aan zonnepanelenproject

Provincie Noord-Brabant verstrekt 27,1 miljoen euro aan zonnepanelenproject

De Provinciale Staten van de provincie Noord-Brabant hebben ingestemd met het verstrekken van een lening van 27,1 miljoen euro aan 12 gemeenten voor het plaatsen van zonnepanelen op woningen.

De provincie Noord-Brabant maakte in januari al bekend voornemens te zijn een lening te verstrekken aan de gemeenten. 12 Brabantse gemeenten startten afgelopen november  in het kader van het zonnepanelenproject regio Zuidoost-Brabant een aanbesteding voor het plaatsen van zonnepanelen op 7.500 koopwoningen. De 12 gemeenten willen samen circa 70.000 zonnepanelen plaatsen bij de particuliere woningbezitters. Eventueel kunnen verenigingen, scholen of kleine bedrijven ook meedoen aan het project.

De fracties van VVD, CDA, SP, D66, PvdA, GroenLinks, 50PLUS, Partij voor de Dieren, ChristenUnie-SGP en Lokaal Brabant stemden voor. De fractie van PVV stemde als enige tegen. De leningen worden verstrekt aan de gemeenten Eindhoven (15,3 miljoen euro), Geldrop-Mierlo (3 miljoen euro), Gemert-Bakel (1,3 miljoen euro), Son en Breugel (2,6 miljoen euro), Valkenswaard (2,4 miljoen euro), Waalre (1,2 miljoen euro) en Cranendonck (1,3 miljoen euro).

Nu in Solar Magazine

Maart 2021

​Nieuwe versie NEN 7250 en nieuwe norm brandveiligheid pv-installaties in en op gebouwschil op komst: ‘Nieuwe beoordelingsmethode voor brandveiligheid pv-installaties in en op gebouwschil lost veel problemen op’ Consortium wil binnen...
Vacatures
kWh People zoekt:

Marketing Communicatie Professional

Fulltime (40 uur) - Amsterdam
Savills zoekt:

Adviseur Duurzame Energie

Fulltime (40 uur) - Amsterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!