Solar Magazine - GroenLeven rondt bouw 37,5 megawattpiek aan zonneparken af
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
GroenLeven rondt bouw 37,5 megawattpiek aan zonneparken af
(foto's: GroenLeven)

GroenLeven rondt bouw 37,5 megawattpiek aan zonneparken af

GroenLeven heeft in de gemeente Ooststellingwerf 3 zonneparken opgeleverd. De zonneparken kennen in totaal een vermogen van 23 megawattpiek. Ook het zonnepark in Middelburg (14,5 megawattpiek) is afgerond.

Groenleven was de absolute spekkoper in de eerste SDE+-ronde van 2017. Het bedrijf zag 416 projecten gehonoreerd worden met een totaalvermogen van 550,5 megawattpiek. Inmiddels maakt het bedrijf snel vaart met de beschikkingen die zij in 2017 maar ook in eerdere jaargangen al verkregen heeft zo.

Afgelopen maand toonde het bedrijf al met een drone gemaakte videobeelden van de in aanbouw zijnde parken. De zonneparken in de gemeente Ooststellingwerf liggen in Appelscha (12,5 megawattpiek), Donkerbroek (2,3 megawattpiek) en Haulerwijk (8,2 megawattpiek). Verder is de plaatsing van 55.000 zonnepanelen of van een zonnepark in Middelburg aan de Torenweg afgerond. Dit zonnepark behoort tot de 10 grootste projecten van de najaarsronde van de SDE+-regeling 2016 (red. het bezet de 8ste plaats in de ranglijst van grootste projecten).

Deel dit bericht

Producten uit de Solar Magazine Productzoeker

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2023

De Marktgids Zonne-energie 2023 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Zakelijke verkopen mogen niet opnieuw achterblijven, Vlaamse en Nederlandse zonne-energiesector verwachten...
Vacatures
SolarNRG zoekt:

Junior Beheerder Onderhoudscontracten

Fulltime (40 uur) - Poeldijk
SolarNRG zoekt:

BIM Modelleur

Fulltime (40 uur) - Poeldijk
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!