Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Eneco en Leisurelands maken werk van drijvende zonneparken
(foto: Leisurelands)

Eneco en Leisurelands maken werk van drijvende zonneparken

Eneco en Leisurelands hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend voor de realisatie van zonneparken op delen van de recreatiegebieden van Leisurelands.

Het komende jaar vindt een haalbaarheidsonderzoek plaats naar de mogelijkheden om zonne-energie op te wekken op de recreatiegebieden. Leisurelands exploiteert 20 recreatiegebieden in Gelderland en Noord-Limburg en wil de mogelijkheid onderzoeken om de minder intensieve delen van deze gebieden te voorzien van zonneparken.

Hier moeten zonnepanelen komen te staan die voldoende energie opwekken om de recreatiegebieden energieneutraal te kunnen laten opereren en mogelijk zelfs aan de omgeving te leveren. In het onderzoek staat de landschappelijke inpassing van de zonneparken op de recreatiegebieden centraal en ook de mogelijkheden om op zonnige dagen in de schaduw van zonnepanelen te parkeren. 

Nu in Solar Magazine

Juni 2018

Eerste zonnepanelen rollen in oktober 2018 uit fabriek Energyra: ‘Kleine maar vergaand geautomatiseerde zonnepanelenfabriek heeft in Europa de toekomst’ Kansen voor Nederlandse machinebouwers, maar concurrentie groot:...
Vacatures
IZEN zoekt:

Projectleider EPC

IZEN is op zoek naar diverse projectleiders EPC.
Fulltime • Wijchen en Lille (B)
Enphase zoekt:

Field Applications Engineer

Enphase is looking for a Field Applications Engineer.
Fulltime • Eindhoven
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!