Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Eneco en Leisurelands maken werk van drijvende zonneparken
(foto: Leisurelands)

Eneco en Leisurelands maken werk van drijvende zonneparken

Eneco en Leisurelands hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend voor de realisatie van zonneparken op delen van de recreatiegebieden van Leisurelands.

Het komende jaar vindt een haalbaarheidsonderzoek plaats naar de mogelijkheden om zonne-energie op te wekken op de recreatiegebieden. Leisurelands exploiteert 20 recreatiegebieden in Gelderland en Noord-Limburg en wil de mogelijkheid onderzoeken om de minder intensieve delen van deze gebieden te voorzien van zonneparken.

Hier moeten zonnepanelen komen te staan die voldoende energie opwekken om de recreatiegebieden energieneutraal te kunnen laten opereren en mogelijk zelfs aan de omgeving te leveren. In het onderzoek staat de landschappelijke inpassing van de zonneparken op de recreatiegebieden centraal en ook de mogelijkheden om op zonnige dagen in de schaduw van zonnepanelen te parkeren. 

Nu in Solar Magazine

Maart 2018

Maasvlakte verwelkomt grootste zonnepanelentestlab van Europa: ‘Helft van zonnepanelenimport haven Rotterdam op kwaliteit controleren’ Miljoenensubsidies voor solar innovaties: zonnecel als autolak, pv-vlotten van schuimrubber en...
Vacatures
De Solar Store zoekt:

Voorman

De Solar Store zoekt een voorman.
Fulltime • Zaandam
Anoniem zoekt:

Development Manager Solar Internationaal

Een anoniem bedrijf zoekt een Development Manager Solar Internationaal.
Fulltime • Randstad
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!