logo
wvhj2023
(foto: Solease)
(foto: Solease)
7 augustus 2017

Solease haalt 1,2 miljoen euro financiering op

Zonnepanelenverhuurder Solease heeft een crowdfundingcampagne op platform Oneplanetcrowd ter grootte van 1 miljoen euro met succes afgerond. Daarnaast is er een losse investering gedaan van 200.000 euro.

Pierre Vermeulen, oprichter van Solease: ‘Om de groeiende vraag bij te kunnen houden en het huurconcept bij een nog breder publiek en nog meer kanaalpartners bekend te maken hebben we gekozen voor crowdfunding. Ook bij crowdfunding is er, net zoals bij de zonnepanelen zelf, een sterke behoefte in de markt aan een mooi financieel rendement gecombineerd met een mooi duurzaam rendement als kers op de taart.’

Het opgehaalde geld zal worden ingezet om de groei van het bedrijf te versnellen. Voor de financiering van de zonnepanelen zelf werkt Solease al sinds 2013 onder andere samen met verschillende regionale energiefondsen, die hiervoor al ruim 7,5 miljoen projectfinanciering beschikbaar hebben gesteld. Zo maakte de provincie Brabant half juli een investering van 2,5 miljoen euro bekend. In maart van dit jaar kwam daar, via een andere crowdfundingactie in korte tijd nog eens 1 euro miljoen bij.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten