Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
PLUS-supermarkt Waalwijk laat 1.630 zonnepanelen plaatsen
(foto: Solar Valley)

PLUS-supermarkt Waalwijk laat 1.630 zonnepanelen plaatsen

PLUS-franchiser Stephan van Engelen gaat zijn supermarkt in Waalwijk van 1.630 zonnepanelen laten voorzien. De zonnepanelen worden geleverd door Solar Valley.

Solar Valley verzorgt de financiering, verzekeringen en bouwt naar eigen zeggen ‘kwaliteitssystemen met de laagste total cost of ownership’. Bedrijven betalen daarbij een vast bedrag per maand.

Alle afspraken worden schriftelijk vastgelegd, en als eerste stap wordt een intentieverklaring overeengekomen. Solar Valley vraagt vervolgens de SDE+-subsidie aan. Na ontvangst van de SDE+-beschikking worden alle afspraken zoals verwachte opbrengst, kosten en andere verplichtingen nader vastgelegd in de vorm van een huurcontract. Dit is de basis voor een langdurige duurzame samenwerking. Daarna start de bouw van de installatie.

De zonnepanelen zijn van de Nederlandse leverancier TULiPPS Solar dat twee jaar geleden een ultradun glas-glaszonnepaneel lanceerde.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Solaris Industria zoekt:

Accountmanager Solar

kWh People zoekt voor Solaris Industria een Accountmanager
Fulltime • Utrecht
Zelfstroom zoekt:

Procesmanager Sales

Zelfstroom zoekt een Procesmanager Sales
Fulltime • 's-Hertogenbosch
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!