Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
PLUS-supermarkt Waalwijk laat 1.630 zonnepanelen plaatsen
(foto: Solar Valley)

PLUS-supermarkt Waalwijk laat 1.630 zonnepanelen plaatsen

PLUS-franchiser Stephan van Engelen gaat zijn supermarkt in Waalwijk van 1.630 zonnepanelen laten voorzien. De zonnepanelen worden geleverd door Solar Valley.

Solar Valley verzorgt de financiering, verzekeringen en bouwt naar eigen zeggen ‘kwaliteitssystemen met de laagste total cost of ownership’. Bedrijven betalen daarbij een vast bedrag per maand.

Alle afspraken worden schriftelijk vastgelegd, en als eerste stap wordt een intentieverklaring overeengekomen. Solar Valley vraagt vervolgens de SDE+-subsidie aan. Na ontvangst van de SDE+-beschikking worden alle afspraken zoals verwachte opbrengst, kosten en andere verplichtingen nader vastgelegd in de vorm van een huurcontract. Dit is de basis voor een langdurige duurzame samenwerking. Daarna start de bouw van de installatie.

De zonnepanelen zijn van de Nederlandse leverancier TULiPPS Solar dat twee jaar geleden een ultradun glas-glaszonnepaneel lanceerde.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
Solarcentury Nederland zoekt:

Head of Operations - NL

32-40 uur - Den Bosch
Saman Groep zoekt:

Werkvoorbereider Zonnepanelen

Fulltime (40 uur) - Zierikzee, 4301 RZ nr. 1
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!